2020-04-04 kl 16:55

Kära gäster,

Världen vi lever i just nu är uppochner. Det har nog inte undgått någon att vår bransch har det tufft just nu. Vi är tyvärr inte skonade från detta och står inför vår absolut största utmaning någonsin. 

Samtidigt som vi skriver detta är vi väl medvetna om att det inte är oss det är mest synd om. Och våra tankar går till alla som är drabbade, sjuka, och närstående till sjuka i covid-19. Alla är vi drabbade av detta på ett eller annat sätt. Det viktigaste för oss kommer alltid vara våra gäster och personalens hälsa. Att minska smittspridningen och följa myndigheternas råd är otroligt viktigt för oss. Vi följer pressträffar och det våra myndigheter rekommenderar, och gör allt vi kan för att ni ska känna er trygga hos oss.

Du som gäst, och vår fantastiska personal, ska alltid komma i första hand. Vi vill att ni som gäst ska känna er trygga med att bo hos oss, samtidigt som vi förstår att läget i världen känns oroligt. Ingen av oss vet hur länge det här kommer pågå. Därför har vi valt att ändra vår bokningspolicy, och erbjuder nu fri av- och ombokning för alla nya bokningar så att ni kan boka med vetskapen om att ni får pengarna tillbaka om läget fortfarande är osäkert. 

Eftersom vårt bokningsläge kraftigt förändrats, har det inneburit en hel del förändringar. Den största, och värsta, är att vi inte kunnat ha kvar stora delar av vår personal i samma utsträckning som tidigare. Det känns väldigt ledsamt för oss. Det går helt enkelt inte ihop att fortsätta ha öppet på samma sätt med samma personalstyrka, när vi inte har lika många gäster som tidigare.

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till det stora engagemang som finns i företaget, vi är många som kämpar. Här vill vi också rikta ett enormt stort tack till alla våra gäster som årligen besöker oss. Vi är ändå hoppfulla. Vi har bestämt oss för att inget virus ska få knäcka oss. Under de senaste åren har vi gjort stora satsningar i att utveckla Pite Havsbad, med både renovering och utbyggnader, och nu längtar vi efter vår femte sommar på Nordens största turist- och konferensanläggning.

Med detta sagt kommer ni se mer av oss i olika sammanhang. Vi vill försöka sprida lite glädje, hopp och sommarlängtan, men vill samtidigt att ni ska veta att det alltid ligger ett stort allvar bakom våra inlägg.

Ta hand om varandra, och hoppas vi ses snart! 

Vänliga hälsningar,

Tobias Lindfors & Kristofer Lundström

Ägare, Ordförande & VD Pite Havsbad Group

information

Tropical Water Park

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.