Juldagen med Reyn & De Vet Du

Dates

2021-12-25

Lokal/Plats

Kongressen

Tid

21:00

Juldagen – en av årets fetaste fester

PÅ SCEN: Reyn & De Vet Du

Julen närmar sig och med det även en av årets största festkvällar. Det blir förfest i lobbyn innan dörrarna öppnas kl 21.00 till dansgolv, barer och artister på scen. Kvällens DJ: Daniel Nilsson. Tagga till så ses vi 25 december! Ålder 18+

Accommodation package

Logi, entrébiljett och frukost. Ålder 18+
Pris: från 990 kr per person, del i dubbelrum
Enkelrumstillägg 395 kr

Boendepaket med entré

 

Endast entrébiljett

Pris: från 495 kr och köps via tickster.se

Buy ticket

 

REYN

Reyn skriver texter som träffar en i hjärtat med personliga historier, upplevelser och drömmar. Med hoppfulla melodier, en ikonisk look och en stark vision – så är Reyn här. Och han är allt annat än lowkey.

När Reyn var femton år så hade han precis hoppat av gymnasiet och fann sig själv ståendes vid ett vägskäl. Reyn kunde enkelt valt samma väg som sin bror och pappa – men han visste precis hur och var den vägen skulle sluta. Ödet ledde honom istället till producenten Picasso on the beats studio i Årsta, och plötsligt blev allt självklart. Reyns val blev musiken. 

Efter sex års arbete i skymundan från strålkastarljuset, så hade Reyn experimenterat klart med olika sounds, texter och stilar, när han för första gången intog scenen under början av 2019. Han hade äntligen lyckats skapa sin egna, unika vibe – influerad av både rock, rap och pop – och insåg att han var redo att ställa sig framför en publik.

Debutsingeln ”Lowkey” släpptes 2018 och har mottagits med över 4 miljoner streams, hyllningar från hela hiphop-Sverige och solid B-rotation på P3. Med de uppföljande singlarna ”Cartier” och ”Mörkret faller” etablerade han sin plats på kartan, inte minst i samma radiokanal som utnämnde honom till ”Framtidens artist”.

De Vet Du

Humorgruppen De Vet Du fick sitt stora genombrott 2010 när de släppte sin första musikvideo på YouTube. Inom ett år blev de ett av Sveriges största Youtube-fenomen och har sedan dess fortsatt att skapa musik med humoristiska texter om vardagsproblem som de flesta kan relatera till. På Youtube har gänget närmare 200 000 följare och på Spotify över 100 miljoner streams.

Gruppen bildades av de fyra vännerna Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och den ack så mystiska fjärde medlemmen – den tröjlösa och solglasögonbärande DJ-Hunk. I genomsnitt har gruppens musikvideos över 1,5 miljoner visningar och de tillhör den lilla skara artister i Sverige som har fler än 100 miljoner lyssningar på Spotify. I februari 2020 gjorde bandet en bejublad spelning på ett slutsålt Berns. En show som hintade om vad som är på gång framåt.

 

Booking

You always get the best price on accommodation via our online booking.

Share page

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fler evenemang

5/1 2022

Trettondagsafton

Välkommen att fira trettondagsafton hos oss på Pite Havsbad! En stolt tradition som för Pitebor från hela Sverige tillbaka till Norrbotten. Enligt seden har vi

Om evenemanget »

information

Vaccinpass för evenemang

Från och med den 1 december vill myndigheter införa vaccinpass vid alla offentliga tillsällningar med mer än 100 personer inomhus.

Detta förändrar ingenting för dig som köpt biljetter till något av våra evenemang mer än att du kommer få uppvisa ditt vaccinpass vid entrén. Vaccinationsbevis hämtar du via länken nedan och gäller under 180 dagar från det datum då du hämtar ut det.

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning