ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0” – Hur Gör Karl’n?

Dates

2023-03-01

Lokal/Plats

TBA

Tid

18:00

ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA, 2.0 ”Hur gör karl n – Ett skrattretande föredrag”

Kungen av humor, Sveriges roligaste man – ROBERT GUSTAFSSON kommer till Pite Havsbad den 1a Mars 2023 med sin nya föreläsning ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0.

Möt Robert Gustafsson – fenomenet från Skövde som ständigt är högaktuell genom sina succéfyllda roller i olika Tv- och filmproduktioner. Ena dagen är han hundra år gammal för att nästa spela en hårdnackad kriminalkommissarie, en trotsig son i ”Morran & Tobias” eller på en flygande matta i rollen som Ture Sventon. På scenen spelar han just nu huvudrollen som kvinna i ”Tootsie”, en rollprestation som blivit hyllad till skyarna av en enig kritiker-kår.

”Hur gör karl n – Ett skrattretande föredrag” ́
Många är de framgångsrika rollerna och de olika karaktärerna, och vi som är hans publik undrar kanske just det: HUR GÖR KARL N?! ́ Det och mycket annat skall Robert berätta om och visuellt ge prov på, i denna humoristiska, inspirerande, fascinerande och underhållande föreläsning.

Längd: Ca 70 min, ingen paus

Accommodation package 
Biljett till showen, boende och två rättersmiddag
pris från 1495 kr per person, del i dubbelrum

Book accommodation package

Middagspaket
Biljett till showen och två rättersmiddag
pris från 995 kr person

Boka Middagspaket

 

Booking

Share page

Facebook
Twitter

Fler evenemang

25 mars

Brynolf & Ljung

Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i ”Britain’s Got Talent” inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf

About the event »
17 juni

Europe

Europe är ett av Sveriges största rockband genom tiderna med över 20 miljoner sålda album, flera världsturnéer och en imponerande karriär som sträcker sig över

About the event »

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning

information

Tropical Water Park

På grund av att Pireva har vattenläcka är vi tvugna att stänga Äventyrsbadet från den 3/1 klockan 13.00 och fortsätta hålla stängt så länge reparationsarbetet pågår. Vi ber om ursäkt för de besvär detta orsakar. Vi uppdaterar informationen så fort vi vet mer.

Uppdatering 2023-01-04 kl. 13:28
Vi har varit i dialog med Pireva som vidtar alla åtgärder de kan för att deras ledning lagas under kväll och natt. Det betyder att vi från torsdag kl. 10 kommer att öppna badet igen. 

All vår ordinarie verksamhet är fortsatt öppet som vanligt idag och hela helgen.