Sabaton

Dates

2021-01-28

Lokal/Plats

Rivierahallen

Tid

Kommer snart

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2021!

Special guest: HULKOFF

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt. Den 28 januari 2021 spelar de på Pite Havsbad!

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.
/Pär Sundström – Sabaton”

I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter.
En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför.  Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.

Biljettsläppet är på onsdag 10 juni kl 10.00

Åldersgräns 13 år

Booking

Tider & Info

Biljettpris:

  • Ordinarie biljett 545:-
  • Early Entry SEK 695:-

Arrangör

All Things Live

Share page

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fler evenemang