Tomas Ledin – Beach Party 2022

Dates

2022-08-04

Lokal/Plats

The beach

Tid

Coming soon

Tomas Ledin - En Nådens Sommarkväll

Efter publiksuccén 2019 kan vi stolt meddela att nästa Beach Party gästas av ingen mindre än Tomas Ledin. Sommaren 2022 turnerar han runt i Sverige, och den 4 augusti äntrar han scenen på Havsbadet. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar, därför kan vi räkna med allsång, fantastisk stämning och en folkfest att minnas.

Buy ticket

Price: 595 sek


Accommodation

När Gyllene Tider gästade Beach Partyt slogs inte bara publikrekord med 13 491 besökare, dessutom sålde allt boende på Pite Havsbad slut inom en vecka efter biljettsläpp. Passa på och boka ert boende redan nu!

Book accomodation


Information

  • All trafik till och från Pite Havsbad kommer att vara avstängd under Beach Partyt den 4 augusti. Detta innebär att det ej kommer vara möjligt att checka in eller ut den 4 augusti.
  • Parking is at the motor stadium
  • Exit of the event area means going home
  • OBS! Det går ej att boka boende med ankomst 4/8.
    Ankomstdatum för boende under detta evenemang är 3/8.

Booking

You always get the best price on accommodation via our online booking.

Tider & Info

Information för dig som köpt biljett till tidigare datum. 

NYTT DATUM: 4 AUGUSTI 2022
Tomas Ledin har på grund av pandemin varit tvungen att flyttas fram till sommaren 2022.

Hold on to your ticket - it will still be valid for the new date.

Biljetter som bokats via Tickster.se till det tidigare datumet flyttas automatiskt och gäller för de nya datumet. Bokningar av boendepaket, middagspaket som gjorts via Pite Havsbad flyttas också automatiskt över till det nya datumet. För frågor angående din bokning av boendepaket och middagspaket kan ni kontakta oss via [email protected] eller telefon 0911-327 00. Har du köpt din biljett via Tickster och har frågor, vänligen ta kontakt med Tickster.

Organizer

Live Nation
Mix Megapol

Share page

Facebook
Twitter

Fler evenemang

The whole summer

After Beach

Äntligen! Tisdag till lördag från kl. 15.00 kör vi After Beach på Takterrassen på Spafyren (tisdag till torsdag på terassen vid Strand Bistro) – .

Om evenemanget »

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning

information

Äventyrsbadet stängt 21-22 maj

Vi måste tyvärr hålla Äventyrsbadet stängt i helgen, lördag 21 maj samt söndag 22 maj, på grund av tekniskt fel. Vi arbetar för att åtgärda problemet så fort som möjligt.