Policys, villkor och personuppgifter

Så hanterar vi personuppgifter

Den 25 maj 2018 trädde det nya regelverket GDPR i kraft som verkar för att ge dig större kontroll över hur dina personuppgifter hanteras. Därför har vi tagit fram en Integritetspolicy för att du ska kunna läsa och förstå hur, och för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter. Du behöver inte agera på denna information, men vi tycker att det är viktigt att du får vetskap om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs vår integritetspolicy här

I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig. Om du vill att dina personuppgifter ska ändras, granskas eller raderas så kan du när som helst göra detta genom att kontakta: dpo@phg.se

Booking conditions

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för bokning, betalning, avbokning samt in- och utcheckning. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler för dig som gäst hos oss på Pite Havsbad. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

Läs våra bokningsvillkor här

Kundklubbsvillkor

För alla hotell som ingår i Pite Havsbad Group har du möjlighet att bli kundklubbsmedlem när du bokar boende på något av våra hotell. Kundklubben ger dig möjligheten att hänga med i vad som händer hos oss och ta del av exklusiva medlemserbjudanden, förtur på boende och biljetter till våra nöjen och beachpartyn, fri ombokning samt deltar i utlottningar som sker löpande under året.

Läs våra medlemsvillkor här

Cookies & Spårning

Pite Havsbads webbplats använder cookies enligt nedan. Genom att inte stänga av cookies i din webbläsare och fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med denna Cookie Policy och underliggande behandling av personuppgifter (om tillämpligt).

Du kan ändra ditt val genom att när som helst ändra din webbläsares inställningar. Om du inaktiverar cookies kan det påverka relevansen av våra annonser eller möjligheten för våra annonsverktyg att exkludera dig som utfört ett köp från att mottaga annonser för en produkt du redan köpt.

Cookies är små textfiler som sänds till, och lagras på, din enhet (mobil, dator eller surfplatta) och som är vanligt förekommande på internet. En del är nödvändiga för att du ska kunna använda webbplatsens funktionalitet fullt ut, och andra används för att förbättra din användarupplevelse och underlätta navigation på webbplatsen.

Läs vår fullständiga Cookie Policy här

Webbplats

Ansvarsbegränsning

Pite Havsbad lämnar inga garantier i fråga om webbplatsens funktion eller tillgänglighet. Inte heller garanterar Pite Havsbad att den information som hålls tillgänglig på webbplatsen är korrekt eller fullständig. Detta gäller information om såväl produkter, tjänster och erbjudanden som annan information som tillhandahålls på webbplatsen.
Således utesluts allt ansvar för såväl direkt som indirekt skada orsakad av webbplatsens nyttjande eller information som webbplatsen tillhandahåller i den mån inte annat följer av tvingande lag.

Ändring av webbplats och användningsvillkor

För att förbättra din användning av denna webbplats kan Pite Havsbad komma att göra ändringar. Pite Havsbad förbehåller sig rätten att, utan föregående upplysning, göra de förbättringar, förändringar, tillägg eller borttagande av information på webbplatsen som Pite Havsbad anser nödvändiga. Vidare förbehåller sig Pite Havsbad rätten att göra ändringar i dessa Användningsvillkor. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen efter att sådana ändringar har publicerats accepterar du ändringarna.

Sociala medier

Vi vill uppmana dig som följare på våra sociala medier att hålla en god ton och respektera varandra på våra sociala kanaler. Därför har vi tagit fram en policy med riktlinjer där vi klargör vad som inte är okej och därav kommer att plockas bort på våra Sociala medier.

Vi uppmanar alla våra gäster att lämna recensioner efter sitt besök, men är tacksamma om ni i förstahand lämnar era synpunkter via formuläret som skickas ut till er e-post vid utcheckning alternativt att ni berättar om er upplevelse till vår reception vid utcheckning. Detta ger oss en bättre möjlighet att vidta åtgärder. 

Pite Havsbad diskuterar inte frågor om ersättning eller brott i sociala medier. Dessa frågor måste gå via e-post, telefon eller direkt på plats.

Pite Havsbad kan komma att radera kommentarer eller inlägg som innehåller följande:

  • Publicering av upphovsrättsskyddat material.
  • Publicering av personuppgifter.
  • Kränkningar som är riktad mot exempelvis en etnisk grupp, sexuell läggning, kön, politisk åsikt, yrke eller religion.
  • Svordomar och obscena ord.
  • Personliga angrepp och ärekränkande inlägg
  • Pornografiska, rasistiska eller sexistiska yttranden.
  • Uppmaningar till brott eller på annat sätt bryta mot svensk lag.
  • Hot, trakasserier, skvaller eller lögner.

#JaPiteHavsbad

Vi tycker det är roligt att se våra besökare upptäcka Pite Havsbad, ni är våra största ambassadörer och vi vet att ni tar fantastiska bilder. När vi ser något vi inspireras av ber vi ibland om lov att få använda den bilden/videon i våra egna kanaler. Bilderna publiceras främst på vår webbplats för att ge andra kunder en glimt hur det är att besöka oss. De kan i vissa fall också publiceras i någon av våra andra kanaler, t.ex. Instagram, Facebook eller i Nyhetsbrev. Den text som tillhör bilden, både bildtext och kommentarer, kan vi välja att publicera i original eller redigerad form, eller att inte publicera om vi har fått lov att använda bilden. Om du godkänner att vi publicerar din bild använder du hashtaggen #japitehavsbad när du postar bilden, eller som svar i kommentarerna om vi har skickat en förfrågan att få använda den.

Genom att svara på begäran med hashtaggen #japitehavsbad, godkänner du följande:

Du ger Pite Havsbad, en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du har taggat eller svarat med #japitehavsbad vid förfrågan, i vår marknadsföring och/eller sin reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, affischer, annonser, e-post och annan kundkommunikation, butiksexponering och andra marknadsföringssyften.

Du intygar och försäkrar härmed också att du äger alla rättigheter till dina bilder och texter, du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och Pite Havsbads användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.

Härmed befriar du Pite Havsbad från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Cape East och alla personer som handlar för Pite Havsbads räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss: marknad@pitehavsbad.se

Om du vill dra tillbaka ditt samtycke till att dela dina bilder med Pite Havsbad, måste du kontakta oss genom att klicka på ”i” -ikonen i det nedre vänstra hörnet i din delade bild som publiceras på vår webbplats. Ikonen kommer att länka dig till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt samtycke.