Uggla, Miss Li & Petter – Beach Party 2020

Datum

2020-08-21

Lokal/Plats

Stranden

Tid

Kommer snart

Magnus Uggla, Miss Li & Petter

INSTÄLLD 

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserten med Magnus Uggla, Miss Li & Petter i Piteå den 21 augusti, utan konserten kommer att ställas in. Kontakta er biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor och återlösen!

Det kommer bli ett magiskt avslut på sommaren när Magnus Uggla, Petter och Miss Li gästar det avslutande Beach Partyt. Missa inte sensommarens största folkfest.  

​Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. I sommar sluter trion upp igen och ger sig ut på sommarturné tillsammans och kommer i Pite Havsbad den 21 augusti.

Pris

WEEKENDPAKET
I paketet ingår boende 2 nätter inkl. frukost, biljett till Uggla, Miss Li & Petter, entré till Äventyrsbad och SPA.
Pris: från 2790:- per person, del i dubbelrum.

BILJETTER
Biljetter till Magnus Uggla, Miss Li och Petter går att köpa via Live Nation här

Kort om artisterna

MISS LI
Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister och i höstas gjorde hon supersuccé i Så mycket bättre.Just nu jobbar Miss Li–tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson–flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister–men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som i stort sett redan är utsåld.

PETTER
Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné–”En kväll med Petter”–en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester

MAGNUS UGGLA
Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Ugglas jälv. Det var tre år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av boende via vår onlinebokning.

Tider & Info

Mer information kommer.

Arrangör

Live Nation
Blixten & Co
Pite Havsbad

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

NYTT DATUM: 26/9

Back to the 90s

NYTT DATUM: 26 SEPTEMBER På grund av regeringens beslut att förbjuda sammankomster över 500 personer har vi tillsammans med arrangören beslutat att flytta fram Back

Om evenemanget »
NYTT DATUM: 14/11

Dansgala

NYTT DATUM: 14 NOVEMBER På grund av rådande situation med coronaviruset har vi beslutat att flytta evenemanget med Lasse Stefanz och Vikingarna. Nytt datum för

Om evenemanget »