Brolle

Datum

2020-04-25

Lokal/Plats

Strand Bistro

Tid

19:00

Brolle

Bodensonen Brolle slog igenom i Popstars, och gick rakt hem i Svenska folkets hjärta med sin originella röst och sin norrländska charm. Hans tolkningar av Elvis har hyllats i Sverige och världen över, och enligt många är det de bästa Elvis-tolkningarna som gjorts. Hans säregna stil och rockiga framtoning har trollbundit svenska folket under en lång tid, och gett honom en bred publik. Den 25 april kommer han till Pite Havsbad.

Pris

BOENDEPAKET
I paketet ingår boende 1 natt inkl. frukost, 3-rättersmiddag, konsert med Brolle, coverband i Trapper samt entré till SPA.
Pris: från 1295:- per person, del i dubbelrum.

NÖJESPAKET
I paketet ingår 3-rättersmiddag konsert med Brolle, coverband i Trapper
Pris: 695:- per person

Om Brolle

Brolle är född och uppvuxen i Inbyn utanför Boden och är nu bosatt i Skellefteå. Han slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar liksom nomineringar till Rockbjörnen, NRJ Awards och Swedish Hit Music Award.

Brolle blev även utnämnd till ”Årets Norrbottning”. Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande ute i landet, och har genom åren har genom åren synts i ett flertal stora musikprogram inklusive Körslaget, Diggiloo, Så ska det låta och Melodifestivalen under åren samt haft huvudrollen i musikalerna ”Footloose” och ”Buddy Holly”.

År 2012 startade Brolle upp sitt egna turnéprojekt; ”Rock´n´Roll On Tour”, en turné uteslutande i folkparker runtomkring i Norrland. Tanken var att återskapa den klassiska folkparkskvällen i sann rockabilly anda, vilket de i högsta grad lyckats med! Succén spred sig som en löpeld och Brolle har sen dess genomfört klassiska folkparkskvällar över hela Sverige. Kvällarna har hyllats av publik likaväl som media. Senaste åren har Brolle varit ute på stor arenaturné med låtar av Elvis Presley, Jonny Cash och Jerry Lee Lewis.

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av boende via vår onlinebokning.

Tider & Info

19:00 | 3-rättersmiddag
21:00 | Konsert med Brolle
22:30 | Coverband i Trapper
02:00 | Kvällen är slut

Observera att tiderna är cirkatider. 

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

NYTT DATUM: 26/9

Back to the 90s

NYTT DATUM: 26 SEPTEMBER På grund av regeringens beslut att förbjuda sammankomster över 500 personer har vi tillsammans med arrangören beslutat att flytta fram Back

Om evenemanget »