Rockkväll

Datum

2020-05-30

Lokal/Plats

Strand Bistro & Trapper

Tid

19:00

Rockkväll

FLYTTAS TILL HÖSTEN. VI ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM.

MUSTASCH | SATAN TAKES A HOLIDAY | AB/CD
+ fler band kommer, håll utkik!

Pris

BOENDEPAKET
I paketet ingår boende 1 natt inkl. frukost, 3-rättersmiddag, entré till Rockkvällen, entré till Äventyrsbad & SPA.
Pris: från 1590:- per person, del i dubbelrum.

NÖJESPAKET
I paketet ingår 3-rättersmiddag och entré till Rockkvällen
Pris: 895:- per person

ENDAST ENTRÉ
Säkra eran plats till vårens rockfest på Pite Havsbad!
Pris: 395:- per person

Om banden

MUSTASCH
Det är ett imponerande CV som bandet byggt upp genom åren med nio album, tre grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’, utsålda turnéer i Sverige samt förbands- och headlineturnéer med band som Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa. Med det tionde albumet i hand gör sig Mustasch redo för ännu en turné på hemmaplan. Det är deras andra album som släpps på kort tid men denna gång har bandet haft möjlighet att enbart lyssna till sig själva när det kommer innehållet på albumet. Det resulterade i åtta låtar rakt från själ och hjärta. Mer Mustasch helt enkelt.

Med på albumet finns bland annat singeln ”Before A Grave” som bär det tunga men livsviktiga budskapet om kampen mot självmord bland män. Låten stöttar kampanjen #whatiswrong som bandet startade i våras i samband med släppet av låten ”What Is Wrong”. Hittills har kampanjen samlat in hundratusentals kronor till stödorganisationen Mind.  I vår återvänder våra svenska rockgiganter från den stundande Europaturnén för att möta sina svenska fans under ”Killing It For Life Tour”.

SATAN TAKES A HOLIDAY
Medryckande, rakt på sak, hårt, ironiskt och på största allvar. Allt på en gång. Satan Takes A Holiday tar tag i din nacke och släpper inte förrän du skakar din rumpa så hårt att du spiller ut din öl. Med deras blandning av klassisk rock’n’roll, 60-talets garage och 70-talets sväng såväl som en tydlig kärlek för den mörkare sidan av modern pop kommer Satan Takes A Holiday att få dig i rörelse. Vare sig du vill eller inte.

Efter spelningar och turnéer med Kiss, the Sonics, Mustasch, Juliette Lewis, Backyard Babies och Imperial State Electric har Satan Takes A Holiday cementerat sig själva som en av Sveriges bästa liveakter och är stamgäster på festivaler och scener runt om i Europa.

AB/CD
Europas främsta AC/DC-tribute och brukar kallas för ”The no2 band in the world”.

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av boende via vår onlinebokning.

Tider & Info

Åldersgräns 18 år

19:00 | 3-rättersmiddag i Strand Bistro
22:00 | Band i Trapper och Strand Bistro
02:00 | Kvällen är slut

Mer exakt spelschema kommer. 

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

28/1 2021

Sabaton

Special guest: HULKOFF I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar

Om evenemanget »