Sabaton

Datum

2021-01-28

Lokal/Plats

Rivierahallen

Tid

20:00

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2021!

Special guest: HULKOFF

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt. Den 28 januari 2021 spelar de på Pite Havsbad!

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.
/Pär Sundström – Sabaton”

Boendepaket med 3-rättersmiddag 

I paketet ingår:
Hotellrum inkl frukost
18:00 3-rättersmiddag

BOKA BOENDE

OBS! Biljetter till konserten köps separat på Tickster
Spelningen hålls i Rivierahallen kl 20:00

KÖP BILJETT

I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter.
En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför.  Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.

Åldersgräns 13 år

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av
boende via vår onlinebokning

Tider & Info

Biljettpris:

  • Ordinarie biljett 545:-
  • Early Entry SEK 695:-

Arrangör

All Things Live

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

NYTT DATUM: 26/9

Back to the 90s

NYTT DATUM: 26 SEPTEMBER På grund av regeringens beslut att förbjuda sammankomster över 50 personer har vi tillsammans med arrangören beslutat att flytta fram Back

Om evenemanget »
FLYTTAS TILL HÖSTEN

I Love the 80’s

FLYTTAS TILL HÖSTEN. VI ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM. Välkommen på en kväll som tar oss tillbaka till det färgglada 80-talet! Med artister som Samantha Fox,

Om evenemanget »

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning