Sabaton

Datum

2022-01-15

Lokal/Plats

Rivierahallen

Tid

20:00

SABATONS TURNÉ FLYTTAS FRAM TILL 2022

På grund av fortsatt förbud av allmänna sammankomster för fler än 50 personer, i samband med Covid-19, har vi tyvärr varit tvungna att ta beslutet att flytta fram den stora Sverigeturnén med Sabaton till 2022. Nytt datum i Piteå blir lördag 15 januari 2022.

Bandet hälsar:
”Att vara musiker och inte kunna spela är helt värdelöst. Corona kan dra åt helvete. Vi saknar alla Er underbara människor ute i landet som såg fram emot denna turné lika mycket som oss. Tillsammans får vi uthärda ett år till.”

Köpt biljett gäller till det nya datumet!
Mer information har mailats till alla biljettköpare från Tickster.


 

Special guest: HULKOFF

I januari och februari nästa år beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 23 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.
/Pär Sundström – Sabaton”

Boendepaket med 3-rättersmiddag 

I paketet ingår:
Hotellrum inkl frukost
18:00 3-rättersmiddag

OBS! Biljetter till konserten köps separat på Tickster
Spelningen hålls i Rivierahallen kl 20:00

KÖP BILJETT

I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter.
En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför.  Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.

Åldersgräns 13 år

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av
boende via vår onlinebokning

Tider & Info

Biljettpris:

  • Ordinarie biljett 545:-
  • Early Entry SEK 695:-

Arrangör

All Things Live

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

5/1 2022

Trettondagsafton

Välkommen att fira trettondagsafton hos oss på Pite Havsbad! En stolt tradition som för Pitebor från hela Sverige tillbaka till Norrbotten. Enligt seden har vi

Om evenemanget »

information

Vaccinpass för evenemang

Från och med den 1 december vill myndigheter införa vaccinpass vid alla offentliga tillsällningar med mer än 100 personer inomhus.

Detta förändrar ingenting för dig som köpt biljetter till något av våra evenemang mer än att du kommer få uppvisa ditt vaccinpass vid entrén. Vaccinationsbevis hämtar du via länken nedan och gäller under 180 dagar från det datum då du hämtar ut det.

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning