Dansgala

Datum

2021-05-15

Lokal/Plats

Rivierahallen

Tid

18:00

Norrlands största dansgala

NYTT DATUM: 1 OKTOBER 2022

Dansgalan flyttas fram ännu en gång. På grund av rådande situation med coronaviruset så kan vi tyvärr inte genomföra Dansgalan med Lasse Stefanz och Vikingarna den 12 februari 2022. Något som såklart känns väldigt tråkigt, men det viktigaste här och nu är att vi tillsammans tar vårt ansvar och inte bidrar till ökad smittspridning. Nytt datum för evenemanget är 1 oktober 2022.

Köpt biljett gäller

Biljetter som bokats via Tickster.se flyttas automatiskt och gäller för de nya datumet. Bokningar av boendepaket, middagspaket som gjorts via Pite Havsbad flyttas också automatiskt över till det nya datumet. För frågor angående din bokning av boendepaket och middagspaket kan ni kontakta oss via info@pite-havsbad.se eller telefon 0911-327 00. Har du köpt din biljett via Tickster och har frågor, vänligen ta kontakt med Tickster.

———————–

Klackarna i taket när Pite Havsbad bjuder upp till en storslagen fest! Nordens största dansband genom tiderna, Vikingarna med Christer Sjögren, samt hela Sveriges Lasse Stefanz exklusivt till Pite Havsbad. Kvällens värd är Thomas Deutgen.

Vikingarna
Nordens genom tiderna största band med över 11 miljoner sålda skivor. En makalös karriär i tre länder, enorma framgångar inte minst tack vare sångaren Christer Sjögren. Under 2020 gör bandet ett antal exklusiva spelningar varav Piteå är en.

Lasse Stefanz
Idag de ohotade dansbandskungarna som spelat i över 50 år! Mängder av hits som levereras med det välkända countrysoundet med karismatiske Olle Jönsson i spetsen. Missa inte bandet som idag är både kult och kultur.

Missa inte kvällen med banden som sålt över 18 miljoner skivor och turnerat i decennier! Mängder av nostalgi, hits och mingel. Stort dansgolv, barer med fullständiga rättigheter. Åldersgräns från 18 år.

 

Boendepaket med middag och entré:

Logi 1 natt inkl. frukost, middag och entré till dansgala
Pris: från 1495 kr / person (del i dubbelrum)
Vid endast 1 person per rum tillkommer enkelrumstillägg

Boka Boende, middag & entré

 

Boendepaket med entré:

Logi 1 natt inkl. frukost, entré till dansgala
Pris: fr. 1145 kr / person (del i dubbelrum)
Vid endast 1 person per rum tillkommer enkelrumstillägg

Boka Boende & entré

 

Endast entré:

Pris: 495 kr + serviceavgift 10kr

Köp Biljett

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av
boende via vår onlinebokning

Tider & Info

Preliminära tider för kvällen:

  • 18:00-21:00 Middag i Strand Bistro
  • 20:30 Dansgala i Rivierahallen
  • 21:00-23:00 Lasse Stefanz
  • 23.00-00.30 Vikingarna
  • 00:30-02:00 Lasse Stefanz

Varmkorv kommer att finnas till försäljning i barerna

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

Nytt datum - 30/4 2022

Sabaton

Under våren 2022 beger Sabaton sig ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 30 spelningar från norr till söder. Spelställena

Om evenemanget »
INSTÄLLT

Trettondagsafton

INSTÄLLT Myndigheterna har den 21/12 2021 fattat beslut om nya restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som börjar att gälla 23/12 2021. Regeringens information

Om evenemanget »

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning