Jobba på Pite Havsbad

Pite Havsbad är en av Europas största anläggningar för turism, nöjen och konferenser. Med vår femstjärniga camping är vi även en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. På sommartid finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik. Det är ständigt full fart med många campinggäster, nöjen och aktiviteter. 

Ett av sveriges roligaste sommarjobb

Vi på Pite Havsbad söker nu personal för sommaren 2021. Vi behöver förstärkning till kök, servering i restaurang, äventyrsbad, hotell- och campingreception, Skeppet och vaktmästeriet.

Vi söker dig som är flexibel, lättlärd och trivs med ett varierat arbete. Det är viktigt att du är engagerad, initiativrik och trivs att samarbeta med andra. Du kan hantera stress och ser inga problem med att jobba både kvällar och helger. Utbildning inom hotell och restaurang eller likvärdigt är meriterande, men inte ett krav.

De som jobbar hos oss får ett minne för livet, många nya vänner och en värdefull erfarenhet inom service. Hos oss finns anledning att skratta varje dag och det blir många fina möten med gäster och kollegor. 

Låter detta intressant? Skicka din ansökan med CV och information om vad du vill jobba inom.

Sök ett av Sveriges roligaste jobb redan idag!