Jobba med oss

Jobba på Pite Havsbad

Pite Havsbad är en av Europas största anläggningar för turism, nöjen och konferenser. Med vår femstjärniga camping är vi även en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. På sommartid finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik. Det är ständigt full fart med många campinggäster, nöjen och aktiviteter. 

LEDIGA JOBB

Förste receptionist

Nu behöver vi förstärka vårt receptionsteam med en ansvarstagande förste receptionist som kan vara receptionschefens högra hand i driften. Receptionen är hotellets hjärta där fokus på våra gäster och glädje genomsyrar vår arbetsdag. 

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande jobb och som är en duktig administratör och kommunikatör. Du som söker tjänsten är en positiv och lösningsorienterad lagspelare som trivs i en omväxlande roll, du tycker om att ha ordning och reda samt brinner för att leverera service i världsklass. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Tjänsten är på heltid med start omgående, så skicka in din ansökan redan idag via mail till elin.johansson@pitehavsbad.se

Extrapersonal

Vi på Pite Havsbad söker nu personal då vi behöver förstärkning till kök, restaurang, äventyrsbad, receptionen och Skeppet. Vi söker dig som är intresserad att jobba extra vid behov men det finns även möjlighet till fast anställning.

Vi ser gärna att du som söker har minst 1 års tidigare arbetslivserfarenhet. Du kan hantera stress och ser inga problem med att jobba både kvällar och helger. Utbildning inom hotell och restaurang eller likvärdigt är meriterande, men inte ett krav.

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan och CV till restaurang@pitehavsbad.se eller kom och träffa oss under Jobbsökarafton på Pite Havsbad den 10 oktober. 

Konferens/projekt/event, heltid

Söker du en spännande tjänst inom konferens/event/projekt? 

Vi söker just nu efter en strukturerad och ordningsam person som inte är rädd för att ta i och vara med där det händer. Du har erfarenhet av projektledning, gärna med hotellbakgrund och är van vid att arbeta i ett högt tempo, i en föränderlig arbetsmiljö.

Detta jobb är inte som alla andra, då vi på Pite Havsbad har allt i från mindre konferensgrupper till Beach Party med 14 000 besökare på sommaren och vinterevent som Race of Champions, där några av världens största motorsportsstjärnor deltar och under två dagar lockar minst 20 000 besökare.

Här på jobbet hjälper vi och stöttar varandra. Vi är ett arbetsteam som gör varandra bättre och har roligt tillsammans. Vi jobbar även för att skapa en hållbar resa för våra gäster, allt från vad vi serverar och nyttjar, till hur vi värmer upp hotellet är viktigt för oss.

Vi söker dig som är:
Ordningsam
Strukturerad
Van att driva projekt
Flexibel
Har flera års erfarenhet

Tjänsten:
100% anställning med fast månadslön.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helger.
Start när vi hittat rätt kandidat och hen kan börja.

Välkommen på

Jobbsökarafton

Datum: Söndag 10 oktober  |  Tid: kl 17-19  |  Plats: Pite Havsbad

Välkommen till oss på Pite Havsbad på jobbsökarafton. Vi informerar om våra lediga tjänster och vad det innebär att jobba på Pite Havsbad, samtidigt som du kan lämna din ansökan på plats. Vi söker bland annat personal inom: 

  • Restaurangbiträden
  • Entrévärdar
  • Bartender
  • Kockar
  • Badpersonal
  • Skeppet
  • Reception

Ett av sveriges roligaste sommarjobb

Vi på Pite Havsbad söker nu personal för sommaren 2021. Vi behöver förstärkning till kök, servering i restaurang, äventyrsbad, hotell- och campingreception, Skeppet och vaktmästeriet.

Vi söker dig som är flexibel, lättlärd och trivs med ett varierat arbete. Det är viktigt att du är engagerad, initiativrik och trivs att samarbeta med andra. Du kan hantera stress och ser inga problem med att jobba både kvällar och helger. Utbildning inom hotell och restaurang eller likvärdigt är meriterande, men inte ett krav.

De som jobbar hos oss får ett minne för livet, många nya vänner och en värdefull erfarenhet inom service. Hos oss finns anledning att skratta varje dag och det blir många fina möten med gäster och kollegor. 

Låter detta intressant? Skicka din ansökan med CV och information om vad du vill jobba inom.

Sök ett av Sveriges roligaste jobb redan idag!