En av norra Europas största anläggningar för turism och konferens

Pite Havsbad är en av norra Europas största anläggningar för turism och konferens. Oavsett om du söker avkoppling, spänning eller givande möten hittar du möjligheterna hos oss året runt.

Pite Havsbad är fullt av äventyr, upptåg och mys för hela familjen. I vårt breda utbud hittar alla något lockande, oavsett om du är ung eller gammal. Vi erbjuder allt från barnunderhållning till storslagna shower. Vi har målmedvetet jobbat mot att Pite Havsbad ska vara en anläggning som attraherar och lockar besökare året runt. Här hittar alla något oavsett årstid.

Avkoppling är också ett ständigt tema på Pite Havsbad. Vare sig du föredrar den svalkande havsbrisen på stranden eller en avkopplande spabehandling så finns den stressfria miljön runt hörnet. Dina lata dagar på stranden kryddar du med aktiviteter såsom tivoli, golf, gokart, beachvolleyball, streetbasket. Om inte det räcker erbjuder evenemangsstaden Piteå gatufestivalen Piteå Dansar och Ler, Pite Summer Games (en av Sveriges största fotbollsturneringar för ungdomar) och mycket annat.

Vintertid rekommenderar vi en storslagen tur med isbrytaren Arctic Explorer, garanterat ett minne för livet. Men det bästa av allt är att vi oavsett årstid alltid har något att erbjuda.

Våra året runt-aktiviterer är ständigt aktuella, t ex Äventyrsbad, SPA och leklandet Nimbys Värld. Vi har också en evenemangskalender med både svenska och internationella artister. Exempel på artister som gästat oss genom åren är John Fogerty, Carola, Bo Kaspers Orkester, Jerry Williams, Jill Johnson, Per Gessle, Alphaville och en rad andra artister. Vi är också noga med att varva med barnunderhållning för våra små. När vi säger att vi har något för alla så menar vi det.

När hungern slår till sätter våra kockar guldkant på tillvaron. Vår ambition är att göra ditt besök till en smakupplevelse. För dig som är på jakt efter mässa, kongress eller kickoff svämmar vi nästan över av alternativ. Vi har lång och gedigen erfarenhet av små och stora möten. Här finns också alla möjligheter att arrangera event, produktlansering och årsmöte.

Läs mer om alla möjligheter kring er vistelse här under konferensfliken. Mångsidigheten gör oss starka och ojämförliga. Vår anläggning är den enda i sitt slag, inte bara i Sverige utan också internationellt. Oavsett årstid vill vi överraska alla sinnen och ge dig minnen för livet.

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.