Konferens

Nordens största turist- och konferensanläggning. Här finns allt under samma tak, vilket skapar möjligheter för att skapa en unik konferens, kickoff eller after work är oändliga hos oss på Pite Havsbad.

Total kapacitet
0
Erfarenhet
0 års

Stort utbud

Unika möjligheter

Lokaler
0

Konferenspaket

Vi hjälper er att skräddarsy ert företagsevenemang så att det passar just er, och syr gärna ihop helhetslösningar där vi ordnar transporter, föreslår och bokar den underhållning eller föreläsare som passar er, samt sköter all administration. Nedan hittar ni också förslag på paket som vi snabbt och enkelt kan ordna, allt ni behöver göra är att dyka upp. 

CHRISTMAS BY THE SEA

Passa på att boka in ert företagsevenemang i samband med årets Christmas by the Sea! 
Under åtta kvällar i november och december bjuder Nanne Grönvall, Nadja Kasanesh och Brolle ackompanjerat av husband på show samtidigt som det serveras en trerättersmiddag. Dessutom finns flera tillval för att ni ska kunna skräddarsy upplevelsen så att det passar just ert företag. Alla priser nedan är ex moms.

24 NOV-16 DEC
Lunch till lunch från 8 deltagare

Paketen gäller måndag-fredag.  Alla priser är exklusive moms. I alla paket ingår lokal, projektor, White board, pennor, och eventuell talanläggning beroende hur många som är med på konferensen.

BUDGET

Håll det enkelt

Fr. 995 sek / person ex moms
MEDEL

Det där lilla extra

Fr. 1495 sek / person ex moms
LYX

Med allt ni behöver

Fr. 1895 sek / person ex moms
NYHET!

Hyr vårt aktivitetscenter Skeppet

Nu kan företag hyra Skeppet som en del av sin konferens, kick-off eller annat företagsevent. Vårt aktivitetscenter är det perfekta alternativet för teambuilding med möjlighet till olika aktiviteter så som bowling, äventyrsgolf, biljard, multisportsimulator med mera. Det finns även bar, restaurang och gott om umgängesytor.

Boka och skräddarsy er konferens online
Nu kan ni välja att enkelt boka aktiviteter och konferensrum online, när det passar er!
Boka online

Aktiviteter

Pite Havsbad har vi över 40 aktiviteter att erbjuda. Vi hjälper er att skräddarsy eran konferens så att det blir en unik upplevelse som ni minns – för en konferens ska man leva på länge och ge oförglömliga upplevelser!

Mat & Nöjen​
Vi dukar upp till bankettmiddag, buffé, servering ute på isen, i lappkåta eller en välsmakande konferenslunch. Alternativen är många och vi hjälper er till den lösning som passar er. 

Renoverat

Vi har genomfört stora satsningar på anläggningen och välkomna er till ett nytt Pite Havsbad. Förutom renoveringen i konferensdelen har även lobby, flertalet hotellrum och Äventyrsbadet fått ett rejält ansiktslyft. Vi har nya restauranger och över 40 aktiviteter. 

Konferensförfrågan

Allt under samma tak

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så fort som möjligt.

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.