Konferens
Med stor kapacitet och 40 års erfarenhet
+ 0
Kapacitet
0 års
Erfarenhet

Stort utbud

Unika möjligheter

0
Lokaler

Om oss

Precis bredvid havet ligger Pite Havsbad, en av norra Europas största anläggningar för turism och konferens. Oavsett om ni vill kombinera givande möten med avkoppling, spänning eller njutning så hittar ni möjligheterna hos oss – året runt. I vårt breda utbud med över 40 aktiviteter hittar alla något lockande, oavsett åldersspann och antalet deltagare. Vi erbjuder allt från isbrytarsafari, SPA, Äventyrsbad och hundspann till storslagna shower.

Erbjudanden

Lunch till lunch

Ett av våra mest populära konferenspaket som är lika effektivt som prisvärt. I paketet ingår: Konferenslokal Lunch Eftermiddagsfika Tvårättersmiddag Del i dubbelrum Frukostbuffé Förmiddagsfika

Om paketet

Dagskonferens

För att ge er de bästa förutsättningarna för en rolig och givande konferens så har vi renoverat konferensdelen och installerat ny teknik i samtliga

Om paketet

Mässpaket

Förlägg mässan på Pite Havsbad. Här finns mässlokal på 1800 kvm, seminarielokaler med stor kapacitet, restauranger och logi för upp till 1500 personer. Här

Om paketet

Kundanpassade lösningar

På Pite Havsbad slutar allmän värld. Här passar både stora och små konferenser då vi har många rum i olika storlekar. Möjligheterna för att skapa en unik konferens, kickoff eller after work är oändliga hos oss på Pite Havsbad och vi hjälper er skräddarsy ert företagsevenemang så att den passar ert företag! 

Renoverat

Vi har genomfört stora satsningar på anläggningen och välkomna er till ett nytt Pite Havsbad.

Förutom renoveringen i konferensdelen har även lobby, flertalet hotellrum och äventyrsbadet fått ett rejält ansiktslyft. Vi har nya restauranger och över 40 aktiviteter.

Kontakta oss så hjälper vi er skräddarsy ert företagsevenemang för att ni ska få en unik upplevelse anpassat för just er.

Mat & Nöjen

Vi dukar upp till bankettmiddag, buffé, servering ute på isen i lappkåta eller en välsmakande konferenslunch. Alternativen är många och vi hjälper er till den lösning som passar er.  

Allt under samma tak

Tack vare vårt breda utbud har vi förmånen att kunna göra verklighet av er konferensförfrågan nästan oavsett önskemål och omfattning. På Pite Havsbad kan du arrangera gruppmöten, riksstämmor och allt däremellan. Stora som små grupper. Äventyrliga eller lugna. Visionära och jordnära. På en isbrytare, under kristallkronorna eller i en tältkåta?

Vi syr gärna ihop helhetslösningar där vi ordnar transporter, föreslår och bokar den underhållning eller föreläsare som passar er, samt sköter all administration. Faktum är att få kan matcha vår kapacitet. Allt du behöver ta med dig är dina kollegor!

Konferensförfrågan