Upptäck vårt magiska

VINTERLAND

Välplanerade paketresor

Pite Havsbad är den största anläggningen för turism och konferens i Skandinavien och är en året-runt-destination med aktiviteter och nöjen för alla åldrar. Vi erbjuder paketresor med boende och aktiviteter för företag och privatpersoner.

Boende

Vi erbjuder boende i form av 400 hotellrum, 230 stugor och 1100 campingplatser. Våra hotellrum består av dubbelrum, sviter, familjerum och tillgänglighetsanpassade rum. 

Anläggning

På vår anläggning finns äventyrsbad, aktivitetscenter, inomhus- och utomhusgym, padelbanor, lekland, restauranger, spa, konferens och möjlighet till mängder av aktiviteter.

Aktiviteter

Vi är den perfekta destinationen för aktiviteter sommar som vinter. Exempel på vinteraktiviteter är bl.a. skoterturer, hundspann, träffa renar, isbrytarturer, skidor, skridskor och mycket mer.

Recensioner från tidigare charterturister

Kontaktformulär

Vi berättar gärna mer om vårt erbjudande och vad ni kan kan vänta er om ni väljer oss som destination. Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt via telefon +46 (0)911 32700 eller maila [email protected].

Adresser

Postadress: 
Box 815, SE-941 28 Piteå

Besöksadress:
Hotellvägen 50, 941 43 Piteå

Vill du bli kontaktad?

Vissa tider är det många som ringer samtidigt och det kan vara svårt att nå oss. Lämna ett meddelande tillsammans med kontaktuppgifter via e-post så kontaktar vi dig så fort vi hinner: [email protected]

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.