Ett av Norrlands största spa

Stängt för allmänheten. Endast öppet för boendegäster på camping, stugor och hotell. 

Ute på stranden ligger Spa-fyren, vår 830 kvm stora spaavdelning, med utsikt över havet och den vackra norrlandsskärgården. Inspirerat av vår vackra norrbottniska natur inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu samt pool.

ENTRÉ TILL SPA | 195 kr

Stängt för allmänheten. Endast öppet för boendegäster på camping, stugor och hotell. Vi följer restriktionerna och kan därav endast hålla öppet för boendegäster i dagsläget, men vi hoppas att vi snart kan öppna upp för allmänheten igen.

Tillgång till samtliga av våra duschar, pooler och bastur. Produkterna i våra upplevelseduschar kommer från det svenska och ekologiska hudvårdsmärket C/O Gerd. Relaxytor med utsikt över havet. Lån av badlakan ingår.

Spa-fyren har öppet alla dagar under sommaren mellan 12.00-18.00. 
12.00-15.00: Barn välkomna
15.00-18.00: Endast vuxna

Åldersgräns

På Spa-fyren är det alltid avkoppling och lugn som är i fokus. Barn är välkomna till spaet så länge detta följs mellan kl. 12.00-15.00 i sällskap av ansvarig vuxen som ser till att andra besökare respekteras och inte störs av lek och skrik. Mellan klockan 15.00-18.00 är spaet endast öppet för vuxna.

Behandlingar

I samverkan med Hälsosjälen i Piteå erbjuds spabehandlingar, hälsorådgivning och träning för att skapa balans i livet. Vi arbetar med hudvårdsprodukter med senaste forskningen av helt naturliga och aktiva näringsämnen för att ge din hud den fukt, glans och balans som just DU vill uppnå.

Abonnera Spa-fyren

Vill du abonnera spafyren tillsammans med ditt företag eller kompisgäng? Vi har stora möjligheter i vårt 830kvm stora spa, och kan hjälpa er paketera nöje och spa för oförglömliga minnen. Välkomna att kontakta oss på info@pitehavsbad.se