SPAFYREN

Ute på stranden ligger Spafyren, vår 830 kvm stora spaavdelning, med utsikt över havet och den vackra norrlandsskärgården. Inspirerat av vår vackra natur inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu, pooler, upplevelsedusch, relaxavdelning och behandlingsrum.

Aktuella erbjudanden

Vardagslyx

Tisdag – torsdag

Sätt guldkant på din hotellvistelse med ett besök i vårt spa, just nu erbjuder vi spaentré till rabatterat pris under vardagarna. Erbjudandet gäller tisdag – torsdag fram till 20 juni. Lån av badrock och handduk är inkluderat i priset. 

Pris: 295 kr

Endast drop in

_DSC8816

Dagspa med spakit

Spakit med produkter och lån av handduk, badrock, samt tofflor.

Tillgång till samtliga av våra duschar, pooler och bastur. Produkterna i våra upplevelseduschar kommer från det svenska och ekologiska hudvårdsmärket C/O Gerd. Relaxytor med utsikt över havet. 

Pris: 425 kr

Endast drop in

Sommarspa fr. 195kr

Entré till spa och takterrassen. Endast drop in. 
Tillgång till samtliga av våra duschar, pooler och bastur. Njut av en magisk utsikt över havet från våra relaxytor inomhus eller från vår takterrass.

Entré inkl. lån av handduk – 195kr

Entré inkl. lån av badrock & handduk – 295kr

_DSC8816

Dagspa + spakit

Entré till spa och takterrassen. Inkluderar spakit med produkter och lån av handduk, badrock samt tofflor. Endast drop in.
Tillgång till samtliga av våra duschar, pooler och bastur. Njut av en magisk utsikt över havet från våra relaxytor inomhus eller från vår takterrass. I dagspa ingår ett lyxigt spakit med produkter från C/O Gerd. 

Pris: 395 kr

291928811_3069642806631309_3722027582196937030_n

Takterrassen

Öppnar 24 juni! ☀️

På vår takterrass hittar du bekväma solsängar där du kan vila kropp och sinne till vacker havsutsikt. Här finns även en egen bar där du kan lyxa till det med en svalkande dryck. Baren har öppet måndag – lördag 11.00 – 17.00 fr.o.m 24 juni. Stängt vid dåligt väder.  

25 juni – 8 augusti håller vi i yogapass på takterrassen varje tisdag & torsdag kl 09.00. Kostnadsfritt för våra boendegäster.

Öppettider fram till 21 juni

Tis-tors: 12.00-16.00

Fre: 14.00-20.00
Lör: 11.00-19.00
Sön: STÄNGT

Öppettider 21 juni – 10 augusti
Mån – tor: 11.00 – 18.00
Fre – lör: 11.00 – 20.00

Midnattssolspa 1 – 31 juli
Fredag: 20.00 – 01.00

Avvikande öppettider
Lördag 20 juli: STÄNGT
Lördag 10 augusti: STÄNGT
Lördag 24 augusti: STÄNGT

Senaste inpassering 1 timme innan stängning. Endast drop in (färre antal än 8 personer). Vid fler än 8 personer, boka via [email protected]

Åldersgräns: 15 år i målsmans sällskap

Mail
[email protected]

Telefon
070-6992907

För föreningar
Avslutning eller kick-off för ungdomslaget eller föreningen? Vi har skräddarsytt en förmånlig offert för er som har en registrerad förening. Möjlighet att boka Spafyren exklusivt  och fullständigt bada i mys! Mejla [email protected] eller ring 070-6992907 för ytterligare information eller offertbegäran. 

Studentrabatt
Vi erbjuder alla studenter 20% rabatt på spa-entré vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Rabatten gäller ej produkter eller förtäring. Gäller endast ordinarie pris, kan inte kombineras med tillfälliga rabatter eller erbjudanden.

Behandlingar

I samverkan med Hälsosjälen i Piteå erbjuds spabehandlingar, hälsorådgivning och träning för att skapa balans i livet. Vi arbetar med hudvårdsprodukter med senaste forskningen av helt naturliga och aktiva näringsämnen för att ge din hud den fukt, glans och balans som just DU vill uppnå.

Presentkort

Presentkort på Pite Havsbad kan även nyttjas i vårt spa (endast dagspa), för att använda det som betalmedel behöver du meddela Spafyren i förväg. Kontakta oss en vecka innan ankomst med ditt presentkortsnr till [email protected]

Abonnera Spafyren
Vill du abonnera Spafyren tillsammans med ditt företag eller kompisgäng? Spafyren är det ultimata valet vid födelsedagar, möhippor, svensexor eller firmafest. Vi har enkel konferensutrustning, fantastisk utsikt och solsängar till den avslappnade mötesdeltagaren. Och sen erbjuder vi förstås en spaupplevelse utöver det vanliga, med eller utan en lokal charkbricka med goda ostar. Hör av er till [email protected] så skickar vi dig en skräddarsydd offert.

Presentkort för behandlingar hos oss köpes via Bokadirekt, där även massage och behandling kan bokas.

Aktuella erbjudanden

Vardagslyx

Tisdag- torsdag

Sätt guldkant på din hotellvistelse med ett besök i vårt spa, just nu erbjuder vi spaentré till rabatterat pris under vardagarna. Erbjudandet gäller tisdag – torsdag fram till 20 juni. Lån av badrock och handduk är inkluderat i priset. 

Pris: 295 kr

Endast drop in

Dagspa med spakit

Spakit med produkter och lån av handduk, badrock, samt tofflor. Tillgång till samtliga av våra duschar, pooler och bastur. Produkterna i våra upplevelseduschar kommer från det svenska och ekologiska hudvårdsmärket C/O Gerd. Relaxytor med utsikt över havet. 

Pris: 425 kr

_DSC8816

Höstlovsöppet

Extraöppet på Spafyren mellan 30 oktober till 4 november. Åldersgräns: 15 år i målsmans sällskap. Pris 425 kr inkl. lån av badrock och handduk, tofflor och spakit. Endast drop in.

Måndag 11:00-18:00
Tisdag 12:00-16:00 | Tisdags-spa 225 kr
Onsdag 11:00-18:00
Torsdag 11:00-18:00

Fredag 14:00-20:00
Lördag 11:00-19:00

 

Boendepaket

SPAWEEKEND

Unna er en avkopplande hotellvistelse med spa och 3-rätters middag!

Åldersgräns
På Spafyren är det alltid avkoppling och lugn som är i fokus. Barn från 15 år är välkomna till spaet i sällskap av ansvarig vuxen som ser till att andra besökare respekteras och inte störs av lek och skrik.

Presentkort

Presentkort på Pite Havsbad kan även nyttjas i vårt spa (endast dagspa), för att använda det som betalmedel behöver du meddela Spafyren i förväg. Kontakta oss en vecka innan ankomst med ditt presentkortsnr till [email protected]. Presentkort för behandlingar hos oss köpes via Bokadirekt, där även massage och behandling kan bokas.

Föreningserbjudande

Avslutning eller kick-off för ungdomslaget eller föreningen? Vi har skräddarsytt en förmånlig offert för er som har en registrerad förening. Möjlighet att boka Spafyren exklusivt  och fullständigt bada i mys! Mejla [email protected] eller ring 070-6992907 för ytterligare information eller offertbegäran. 

 
Studentrabatt
Vi erbjuder alla studenter 20% rabatt på spa-entré vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Rabatten gäller ej produkter eller förtäring. Gäller endast ordinarie pris, kan inte kombineras med tillfälliga rabatter eller erbjudanden.

Höstlovserbjudande

Specialerbjudande på familjespa under höstlovet! Gäller söndag 30 oktober och söndag 6 november.
Dagspa för endast 295 kr / person inkl. spakit, tofflor, handduk och badrock. Vill inte barnen ha hela spakittet så betalar man 95 kr inkl handduk för barn under 12 år.

Barnfamiljer är välkomna hela dagen, öppet 11-19

Välkommen till Spa-fyren

Ute på stranden ligger Spa-fyren, vår 830 kvm stora spaavdelning, med utsikt över havet och den vackra norrlandsskärgården. Inspirerat av vår vackra natur inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu, pooler, upplevelsedusch, relaxavdelning och behandlingsrum.

Information

Öppettider

Inträde senast 1 timme innan stängning → Se aktuella öppettider

Åldersgräns

Barn under 15 år får vistas på SPA i målsmans sällskap söndag 12.00-14.00. På Spa-fyren är det alltid avkoppling och lugn som är i fokus. Barn är välkomna till spaet så länge detta följs mellan angiven tid och i sällskap av ansvarig vuxen som ser till att andra besökare respekteras och inte störs av lek och skrik. Övrig tid är spaet endast öppet för vuxna. 

Studentrabatt

Studenter med giltig studentlegitimation har 20% rabatt på SPA-entré hos oss. Gäller ej produkter eller förtäring.

Presentkort

Har du ett presentkort på Pite Havsbad? Presentkorten går även bra att använda på spa, men för att använda ditt presentkort som betalmedel på Spa-fyren behöver du meddela oss detta i förväg. Kontakta oss en vecka innan ankomst med ditt presentkortsnummer till [email protected]

Abonnera Spa-fyren

Vill du abonnera spafyren tillsammans med ditt företag eller kompisgäng? Spafyren är det ultimata valet vid födelsedagar, möhippor, svensexor eller firmafest. Vi har enkel konferensutrustning, fantastisk utsikt och solsängar till den avslappnade mötesdeltagaren. Och sen erbjuder vi förstås en spaupplevelse utöver det vanliga, med eller utan en lokal charkbricka med goda ostar. Vi hyr ut Spafyren för privata tillställningar måndag till fredag. Hör av er till [email protected] så skickar vi dig en skräddarsydd offert.

Kontakta oss: [email protected]

Ett av Norrlands största spa

Ute på stranden ligger Spa-fyren, vår 830 kvm stora spaavdelning, med utsikt över havet och den vackra norrlandsskärgården. Inspirerat av vår vackra norrbottniska natur inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu samt pool.

Mellan 15.00-18.00 blir det after beach på takterassen och det innebär mer ljud på spa, under den tiden ger dig som kund 10% på entré.

DAGSPA MED SPAKIT | 395 kr

Spakit med produkter och lån av handduk, badrock, samt tofflor. Tillgång till samtliga av våra duschar, pooler och bastur. Produkterna i våra upplevelseduschar kommer från det svenska och ekologiska hudvårdsmärket C/O Gerd. Relaxytor med utsikt över havet. 

Behandlingar

I samverkan med Hälsosjälen i Piteå erbjuds spabehandlingar, hälsorådgivning och träning för att skapa balans i livet. Vi arbetar med hudvårdsprodukter med senaste forskningen av helt naturliga och aktiva näringsämnen för att ge din hud den fukt, glans och balans som just DU vill uppnå. → Boka behandlingar

Abonnera Spa-fyren

Vill du abonnera spafyren tillsammans med ditt företag eller kompisgäng? Spafyren är det ultimata valet vid födelsedagar, möhippor, svensexor eller firmafest. Vi har enkel konferensutrustning, fantastisk utsikt och solsängar till den avslappnade mötesdeltagaren. Och sen erbjuder vi förstås en spaupplevelse utöver det vanliga, med eller utan en lokal charkbricka med goda ostar. Vi hyr ut Spafyren för privata tillställningar måndag till fredag. Hör av er till [email protected] så skickar vi dig en skräddarsydd offert.

Vill du abonnera spafyren tillsammans med ditt företag eller kompisgäng? Vi har stora möjligheter i vårt 830kvm stora spa, och kan hjälpa er paketera nöje och spa för oförglömliga minnen. Välkomna att kontakta oss på [email protected]

Under högsäsong 27 juni-14 augusti har vi inte möjlighet att stänga Spafyren för slutna sällskap.

Öppettider

Inträde senast 1 timme innan stängning → Se aktuella öppettider

Åldersgräns

Barn under 15 år får vistas på SPA i målsmans sällskap söndag 12.00-14.00. På Spa-fyren är det alltid avkoppling och lugn som är i fokus. Barn är välkomna till spaet så länge detta följs mellan angiven tid och i sällskap av ansvarig vuxen som ser till att andra besökare respekteras och inte störs av lek och skrik. Övrig tid är spaet endast öppet för vuxna. 

Presentkort

Har du ett presentkort på Pite Havsbad? Presentkorten går även bra att använda på spa, men för att använda ditt presentkort som betalmedel på Spa-fyren behöver du meddela oss detta i förväg. Kontakta oss en vecka innan ankomst med ditt presentkortsnummer till [email protected]

Studentrabatt

Studenter med giltig studentlegitimation har 20% rabatt på SPA-entré hos oss. Gäller ej produkter eller förtäring.

Kontakta oss: [email protected]

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.