Mängder av upplevelser, året runt.

Äventyrsbad

Välkommen till en badupplevelse utöver det vanliga. Äventyrsbadet erbjuder mängder av rutschkanor och pooler samt en toppmodern solterrass.

Nimbys Värld

Ett lekland där barnen kan släppa loss. Låt barnen springa fritt i vårt vaderade lekland fyllt med studsmattor, bollhav, kanoner, klätterväggar och mycket mer. Du som vuxen kan slå dig ner i vårt café där vi erbjuder allt från fika till mat och dryck.

SPA

Ute på stranden har vi byggt ett 830 kvm stort SPA med utsikt över havet och den vackra norrlandsskärgården. Inspirerat av vår vackra norrbottniska natur inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu samt pool.

Nöjen

Pite Havsbad  har en lång historik av att arrangera shower, föreställningar och galor. Hos oss hittar ni ett brett utbud av nöjen med allt från trubadurer till stora stjärnor som gästar våra scener, året runt. 

Aktiviteter

Upptäck över 40 aktiviteter. Vi har mängder av samarbeten med lokala aktörer som året runt anordnar upplevelser för våra gäster. Utöver samarbeten erbjuder vår anläggning stora möjligheter för att aktivera kroppen och hjärnan.

Skeppet

Välkommen till aktivitetshuset – Skeppet. Här finner ni bowling, simulatorer, lekland, dart, biljard och äventyrsgolf. Skeppet är placerat precis vid stranden och erbjuder en enastående utsikt.

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.