mat och dryck

Restauranger

Öppettider för våra restauranger finner ni på en och samma plats.

Restaurangen

Avnjut en god middag i vår restaurang. Vår ambition är att våra rätter i möjligaste mån ska vara tillagade av de närproducerade råvaror som finns att tillgå för säsongen. Resultatet blir välkomponerade rätter och  menyer som är anpassade efter vad säsongen har att erbjuda.

Stängt 17/6 – 12/8

Coffee House

Trapper Taco & Bar

Takterrassen

Golfserveringen

Havsbadskyrkan

Frukost

Vi serverar frukostbuffé varje morgon i frukostrestaurangen. Om du inte bor på hotellet kan den köpas till för 195 kr per vuxen och 125 kr per barn. Köps i receptionen på hotellet.

Restaurangen

A la carte
Nyrenoverad

Under nöjedkvällar = showrestaurang

Beyond Burgers

På Beyond Burgers serverar vi rykande färska burgare. Med stort fokus på bra råvaror, lokalproducerat kött och hemmagjorda tillbehör erbjuder vi riktigt bra burgare! 

Lobbybaren

Välkommen till vår lobbybar mitt i havsbadets vardagsrum och hotellreception. Utmana vännerna i shuffleboard, avnjut god dryck och lättare snacks, eller koppla av i någon av våra sköna soffor och fåtöljer. 

Skeppet Restaurang

Här kan du ta en välbehövlig paus under dagen, komma undan solen och ändå njuta av Pite Havsbads underbara utsikt. Här har vi fullständiga rättigheter – och en lekplats för både barn och vuxna.

Coffée House

Öppet dygnet runt
Fika, kaffe, snacks och annat smått och gott. 

Sky Bar

Längtar du efter något gott att dricka eller vill du bara njuta av områdets trevligaste utsikt? På plan 6 finns hotellets Sky Bar med en fantastisk utsikt över stranden och havet. Välkommen upp till mysigt barhäng fredagar och lördagar, välkomna.

Trapper Taco & Bar

Trapper tar taco-fredag till en ny nivå, med en välkomponerad meny som passar både stora och små. Vill du testa olika sorters tacos eller hålla dig till en och samma? Valet är ditt, välkommen in!

Tavernan

Välkommen till havsbadets egen pizzeria med fullständiga rättigheter. Restaurangen ligger mitt i anslutning till Äventyrslandet och tivolit, med ett stort och inbjudande trädäck utomhus där många ryms att äta samtidigt.

Hit går du om du vill sitta ute och äta en god måltid en ljummen sommarkväll, om ni vill avnjuta ett svalkande glas av någon god dryck med vännerna eller bara köpa med sig en god pizza hem till husvagnen.

Strand Bistro

Välkommen till vår lobbybar mitt i havsbadets vardagsrum och hotellreception. Utmana vännerna i shuffleboard, avnjut god dryck och lättare snacks, eller koppla av i någon av våra sköna soffor och fåtöljer. 

Takterrassen

Takterassen har ett av de bästa lägena på Pite Havsbad, med en fantastisk utsikt över hav och strand. Slå dig ner i våra loungemöbler, ta in den ljumma havsbrisen och känn den friska lukten av hav.

Golfserveringen

Efter en dag på golfbanan, eller kanske under golfrundan, är det skönt att få en avkopplande stund med lättare förtäring för att fylla på energin igen. Koppla av med en svalkande dryck eller en lättare maträtt i vår servering i anslutning till golfbanorna. Vi serverar lättare förtäring, snacks, dryck, godis, kaffe och glass.

Havsbadskyrkan

Havsbadskyrkan är mer än bara en rogivande plats, hos oss kan du köpa en kopp kaffe och hembakt bröd eller äta en god våffla med sylt och grädde.

Havsbadskyrkan invigdes 1992 och ligger på Pite Havsbads campingområde. Kyrkan är öppen för alla, oavsett tro.

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.