Välplanerade paketresor till

NORDENS RIVIERA

Paketresor för företag och privatpersoner

Oavsett om du reser med kollegor, familj eller vänner är Pite Havsbad den perfekta destinationen året runt. Vi anpassar paketen helt efter era önskemål och behov, oavsett vem du reser med. 

Total kapacitet
0
Erfarenhet
0 års

Stort utbud

Unika möjligheter

Lokaler
0

Sommar

Sommartid förvandlas Pite Havsbad till ett härligt semesterparadis fyllt med nöjen, aktiviteter och beach partyn hela sommaren lång. 

Vinter

Upplev Pite Havsbad i magisk vinterskrud med mängder av vinteraktiviteter på fruset hav.

Aktiviteter

Pite Havsbad har vi över 40 aktiviteter att erbjuda. Vi hjälper er att skräddarsy eran vistelse så att det blir en unik upplevelse som ni minns – för en resa ska man leva på länge och ge oförglömliga upplevelser!

Konferens

Nordens största turist- och konferensanläggning. Här finns allt under samma tak, vilket skapar möjligheter för att skapa en unik konferens, kickoff eller after work är oändliga hos oss på Pite Havsbad.

Recensioner från tidigare charterturister

Kontaktformulär

Vi berättar gärna mer om vårt erbjudande och vad ni kan kan vänta er om ni väljer oss som destination. Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt via telefon +46 (0)911 32700 eller maila [email protected].

Adresser

Postadress: 
Box 815, SE-941 28 Piteå

Besöksadress:
Hotellvägen 50, 941 43 Piteå

Vill du bli kontaktad?

Vissa tider är det många som ringer samtidigt och det kan vara svårt att nå oss. Lämna ett meddelande tillsammans med kontaktuppgifter via e-post så kontaktar vi dig så fort vi hinner: [email protected]

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.