Policys & Personuppgifter

Så hanterar vi personuppgifter

Den 25 maj trädde det nya regelverket GDPR i kraft som verkar för att ge dig större kontroll över hur dina personuppgifter hanteras. Därför har vi tagit fram en Integritetspolicy för att du ska kunna läsa och förstå hur, och för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter. Du behöver inte agera på denna information, men vi tycker att det är viktigt att du får vetskap om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs vår integritetspolicy här

I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig. Om du vill att dina personuppgifter ska ändras, granskas eller raderas så kan du när som helst göra detta genom att kontakta: dpo@phg.se

Kundklubbsvillkor

För alla hotell som ingår i Pite Havsbad Group har du möjlighet att bli kundklubbsmedlem när du bokar boende på något av våra hotell. Kundklubben ger dig möjligheten att hänga med i vad som händer hos oss och tjäna poäng på din vistelse! Om du till exempel bokar boende för 1 000 kr får du 100 poäng. 100 poäng motsvarar 100 kr rabatt vid din nästa vistelse på något av våra hotell.

Läs våra medlemsvillkor här

Cookies & Spårning

Pite Havsbads webbplats använder cookies enligt nedan. Genom att inte stänga av cookies i din webbläsare och fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med denna Cookie Policy och underliggande behandling av personuppgifter (om tillämpligt).

Du kan ändra ditt val genom att när som helst ändra din webbläsares inställningar. Om du inaktiverar cookies kan det påverka relevansen av våra annonser eller möjligheten för våra annonsverktyg att exkludera dig som utfört ett köp från att mottaga annonser för en produkt du redan köpt.

Cookies är små textfiler som sänds till, och lagras på, din enhet (mobil, dator eller surfplatta) och som är vanligt förekommande på internet. En del är nödvändiga för att du ska kunna använda webbplatsens funktionalitet fullt ut, och andra används för att förbättra din användarupplevelse och underlätta navigation på webbplatsen.

Läs vår fullständiga Cookie Policy här

Bokningsvillkor

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för bokning, betalning, avbokning samt in- och utcheckning. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler för dig som gäst hos oss på Pite Havsbad. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

Läs våra bokningsvillkor här

Sociala medier

Vi vill uppmana dig som följare på våra sociala medier att hålla en god ton och respektera varandra på våra sociala kanaler. Därför har vi tagit fram en policy med riktlinjer där vi klargör vad som inte är okej och därav kommer att plockas bort på våra Sociala medier.

Vi uppmanar alla våra gäster att lämna recensioner efter sitt besök, men är tacksamma om ni i förstahand lämnar era synpunkter via formuläret som skickas ut till er e-post vid utcheckning alternativt att ni berättar om er upplevelse till vår reception vid utcheckning. Detta ger oss en bättre möjlighet att vidta åtgärder. 

Pite Havsbad diskuterar inte frågor om ersättning eller brott i sociala medier. Dessa frågor måste gå via e-post, telefon eller direkt på plats.

Pite Havsbad kan komma att radera kommentarer eller inlägg som innehåller följande:

  • Publicering av upphovsrättsskyddat material.
  • Publicering av personuppgifter.
  • Kränkningar som är riktad mot exempelvis en etnisk grupp, sexuell läggning, kön, politisk åsikt, yrke eller religion.
  • Svordomar och obscena ord.
  • Personliga angrepp och ärekränkande inlägg
  • Pornografiska, rasistiska eller sexistiska yttranden.
  • Uppmaningar till brott eller på annat sätt bryta mot svensk lag.
  • Hot, trakasserier, skvaller eller lögner.

Webbplats

Ansvarsbegränsning

Pite Havsbad lämnar inga garantier i fråga om webbplatsens funktion eller tillgänglighet. Inte heller garanterar Pite Havsbad att den information som hålls tillgänglig på webbplatsen är korrekt eller fullständig. Detta gäller information om såväl produkter, tjänster och erbjudanden som annan information som tillhandahålls på webbplatsen.
Således utesluts allt ansvar för såväl direkt som indirekt skada orsakad av webbplatsens nyttjande eller information som webbplatsen tillhandahåller i den mån inte annat följer av tvingande lag.

Ändring av webbplats och användningsvillkor

För att förbättra din användning av denna webbplats kan Pite Havsbad komma att göra ändringar. Pite Havsbad förbehåller sig rätten att, utan föregående upplysning, göra de förbättringar, förändringar, tillägg eller borttagande av information på webbplatsen som Pite Havsbad anser nödvändiga. Vidare förbehåller sig Pite Havsbad rätten att göra ändringar i dessa Användningsvillkor. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen efter att sådana ändringar har publicerats accepterar du ändringarna.