Bad för hela familjen

Stängt för allmänheten. Endast öppet för boendegäster på camping, stugor och hotell.

Vårt största fokus i denna tid är att kunna ha igång vår verksamhet på ett ansvarsfullt och omsorgsfullt sätt, där gäster och personalens trygghet är vår högsta prioritet i alla lägen. För att ta vårt ansvar för att minska risken för smittspridning är antal gäster i Äventyrsbadet begränsat, vilket gör att det kan bli fullt. Vi följer restriktionerna och kan därav endast hålla öppet för boendegäster i dagsläget, men vi hoppas att vi snart kan öppna upp för allmänheten igen.

På grund av rådande omständighet med Covid-19 är inträdet begränsat till 200 gäster, detta gör att det kan bli fullt. 

TIDSBOKNING
Om du vill ha en garanterad plats kan du boka ditt besök i förväg. Vid bokning väljer du den tid du önskar bada (inpassering måste ske under din valda tid). Tider släpps löpande då antalet varierar beroende på hur många boendegäster som redan har Äventyrsbadet inkluderat i sin bokning.

OBS! Boendegäster med Äventyrsbadet inkluderat i sitt boendepaket behöver inte göra en egen tidsbokning, ni har redan en bokad tid till Äventyrsbadet i samband med er bokning.

Oavsett om du söker utmaning, spänning eller avkoppling så finns det något för alla! Utmana en kompis eller kollega i den 81 meter långa vattenrutschbanan med tio meters fallhöjd och inbyggd tidtagning. Snurra rekordmånga varv i Space-bowl, som garanterat avslutas med ett plask. Ta en åktur i vattenfallet eller någon av våra ”snällare” rutschbanor. Koppla av och njut i vår traditionella bastu eller i någon av bubbelpoolerna. Fyll sen på energidepåerna i Äventyrsbadets café.

Utbud

Temperaturer

Aktuell info: