Bokningsvillkor

BOKA TRYGGT 
För oss är gästen alltid i fokus och att känna sig extra trygg i oroliga tider är en förutsättning för en avkopplande semester. Det här gäller för din bokning:

  • Om du bokat ”Refundable” online, så kan du av- och omboka din reservation fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst och få pengarna tillbaka.

     

  • Om du bokat ”Non Refundable” så är det vårt bästa pris, men är ej av- och ombokningsbart.

     

  • Om du köpt till ett Av- och ombokningsskydd får du avboka fram tills 7 dagar innan ankomst och få pengarna tillbaka vid uppvisande av giltigt intyg. Ditt förhinder måste kunna styrkas med relevant intyg, från t.ex. läkare eller försäkringsbolag. Intyget ska komma in till oss senast 30 dagar efter avbokningsdatum.

Organisationsnummer: 559035-4865
Kontaktuppgifter: +46 911 327 00 eller [email protected]

Betalningen sker via Klarna. Om betalningen inte genomförs kommer bokningen att annulleras automatiskt. När betalningen är klar och godkänd garanteras bokningen. Ni kommer då att få en bekräftelse av bokningen via e-post samt visas en bekräftelsesida i webbläsaren.

BOKNINGSVILLKOR
En bokning är bindande så snart den har bekräftats och gästen har fått ett bokningsnummer, detta kan ges muntligt, skriftligt eller digitalt. Vid bokning på vår hemsida skall en skriftlig bokningsbekräftelse erhållas via e-mail, om ingen bekräftelse levererats skall gästen meddela hotellet omedelbart. Vid mottagande av bokningsbekräftelsen skall denna kontrolleras, så att alla uppgifter stämmer. Det är gästens ansvar att uppgifterna på bokningsbekräftelsen är korrekta.

Minimiålder för att göra en rumsbokning är 18 år, samt att alla måste vara 18 år fyllda. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen per bokat objekt medfölja och ansvara. Garanterad incheckning kl. 17.00 (vi försöker ha ert rum färdigt redan vid kl. 15.00) och utcheckning senast kl. 11.00 på avresedagen, om inte annat anges i pris-beskrivningen. Vänligen notera att våra bokningsalternativ har olika villkor. Ej avbokningsbara paket/produkter återbetalas ej. Om hotellet inte kan erbjuda dig ett rum så som överenskommits, har du rätt att utan merkostnad få ett likvärdigt eller bättre rum på hotellet med likvärdig standard.

PRISER OCH BETALNING
Betalningen sker via Klarna. Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a. omständigheter som vi ej råder över, t.ex. ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller låg tillgänglighet av rum som ett resultat av hög efterfrågan.

ÄNDRING OCH AVBESTÄLLNING
GARANTERAT TILL KL 18:00
Hotellet är skyldigt att erbjuda rum till gästen fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Har gästen inte avbeställt eller kommit innan denna tidpunkt kan hotellet avboka rummet utan att kontakta gästen.

AV- OCH OMBOKNINGSSKYDD 
Vid bokningstillfället kan du köpa ett av och ombokningsskydd som gäller i kombination med nedanstående villkor. Kostnad för av och ombokninsskyddet framgår i samband med bokning. Av- och ombokningsskyddet innebär att du kan av och omboka fram till 7 dagar innan ankomst. Av eller ombokning måste dock ske så fort du vet att du inte kommer att kunna fullfölja avtalet på grund av någon av nedanstående händelser. 

Giltiga skäl för att nyttja av- och ombokningsskyddet är:
1. vid dödsfall, sjukdom eller olycksfall av allvarlig art som drabbat dig själv, make/maka, sambo, dina föräldrar, barn, syskon eller medresenär,
2. att det inträffar någon annan allvarlig händelse utanför din kontroll, t.ex. omfattande eldsvåda eller översvämning i din bostad, som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning,
3. vid inkallelse till försvarsmakten eller civilförsvaret eller
4. om du på grund av arbetslöshet eller nyanställning är förhindrad att fullfölja din bokning.

Ditt förhinder måste kunna styrkas med relevant intyg, från t.ex. läkare eller försäkringsbolag. Intyget ska komma in till oss senast 30 dagar efter avbokningsdatum.

GARANTI
Reservationen garanteras via företagsavtal eller resebyrå. Avbeställning av garanterad reservation måste göras senast dagen före ankomst. Om gästen inte kommer, eller om gästen avbeställer på ankomstdagen måste man betala för en hotellnatt.

AVTALSBOKNINGAR
För beställningar som görs av kunder med ett avtal gäller beställnings-/avbeställningsreglerna som anges i kontraktet.

18-ÅRS ÅLDERSGRÄNS
För gäster som inte reser med föräldrar har vi en 18-årsgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningen om giltig legitimation inte kan uppvisas. 

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.