Bokningsvillkor

Organisationsnummer: 559035-4865
Kontaktuppgifter: +46 911 327 00 eller info@pitehavsbad.se

Betalningen sker via DIBS (danskt internetbetalningssystem). Om betalningen inte genomförs kommer bokningen att annulleras automatiskt.

När betalningen är klar och godkänd garanteras bokningen. Ni kommer då att få en bekräftelse av bokningen via e-post samt visas en bekräftelsesida i webbläsaren.

Bokningsvillkor
Minimiålder för att göra en rumsbokning är 18 år, samt att alla måste vara 18 år fyllda. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen per bokat objekt medfölja och ansvara.

Incheckning från klockan 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00
Vänligen notera att våra bokningsalternativ har olika villkor. Ej avbokningsbara paket/produkter återbetalas ej.

Priser och Betalning
Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a. omständigheter som vi ej råder över, t.ex. ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller låg tillgänglighet av rum som ett resultat av hög efterfrågan.

Ändring och avbeställning

GARANTERAT TILL KL 18:00

Hotellet är skyldigt att erbjuda rum till gästen fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Har gästen inte avbeställt eller kommit innan denna tidpunkt kan hotellet avboka rummet utan att kontakta gästen.

GARANTI

Reservationen garanteras via företagsavtal, resebyrå eller med kreditkort. Avbeställning av garanterad reservation måste göras senast dagen före ankomst. Om gästen inte kommer, eller om gästen avbeställer på ankomstdagen måste man betala för en hotellnatt.

AVTALSBOKNINGAR

För beställningar som görs av kunder med ett avtal gäller beställnings-/avbeställningsreglerna som anges i kontraktet.

18-ÅRS ÅLDERSGRÄNS

För gäster som inte reser med föräldrar har vi en 18-årsgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningen om giltig legitimation inte kan uppvisas.

BOKNING MED BONUSPOÄNG

Uttag av bonuspoäng förutsätter medlemskap i Pite Havsbad Group och att det finns tillräckligt med giltiga bonuspoäng på medlemskontot för att täcka poängkostnaden för hela vistelsen. För avbeställningar inom ordinarie avbeställningstid kan den utnyttjade bonuspoängen återföras, förutsatt att bonuspoängen inte har förfallit.

Obs! Under Piteå Dansar och Ler och midsommar gäller 30-årsgräns på Pite Havsbad för bokning av boende.