Bokningsvillkor

BOKA TRYGGT 
För oss är gästen alltid i fokus och att känna sig extra trygg i oroliga tider är en förutsättning för en avkopplande semester. Det här gäller för din bokning:

  • Om du bokat en ”Refundable”-bokning online, så kan du omboka/ avboka din reservation fram till 7 dagar innan ankomst och få pengarna tillbaka.
  • Om du bokat en ”Non Refundable”– bokning, så är det vårt bästa pris, men är ej om/avbokningsbart.
  • Om du köpt till ett avbokningsskydd får du avboka fram tills 7 dagar innan ankomst och få pengarna tillbaka.
  • Om du bokar via oss i receptionen, via mejl eller telefon, blir priset något dyrare, men du kan å andra sidan betala 18 dagar efter bokningstillfället och fram till detta datum kan du således fritt ändra eller avboka din bokning. Om du betalat din reservation så får du avboka mot en administrationsavgift på 250 sek med pengar tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. 

Organisationsnummer: 559035-4865
Kontaktuppgifter: +46 911 327 00 eller info@pitehavsbad.se

Betalningen sker via DIBS (danskt internetbetalningssystem). Om betalningen inte genomförs kommer bokningen att annulleras automatiskt.

När betalningen är klar och godkänd garanteras bokningen. Ni kommer då att få en bekräftelse av bokningen via e-post samt visas en bekräftelsesida i webbläsaren.

BOKNINGSVILLKOR
Minimiålder för att göra en rumsbokning är 18 år, samt att alla måste vara 18 år fyllda. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen per bokat objekt medfölja och ansvara.

Incheckning från klockan 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00
Vänligen notera att våra bokningsalternativ har olika villkor. Ej avbokningsbara paket/produkter återbetalas ej.

PRISER OCH BETALNING
Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a. omständigheter som vi ej råder över, t.ex. ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller låg tillgänglighet av rum som ett resultat av hög efterfrågan.

ÄNDRING OCH AVBESTÄLLNING
GARANTERAT TILL KL 18:00
Hotellet är skyldigt att erbjuda rum till gästen fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Har gästen inte avbeställt eller kommit innan denna tidpunkt kan hotellet avboka rummet utan att kontakta gästen.

GARANTI
Reservationen garanteras via företagsavtal eller resebyrå. Avbeställning av garanterad reservation måste göras senast dagen före ankomst. Om gästen inte kommer, eller om gästen avbeställer på ankomstdagen måste man betala för en hotellnatt.

AVTALSBOKNINGAR
För beställningar som görs av kunder med ett avtal gäller beställnings-/avbeställningsreglerna som anges i kontraktet.

18-ÅRS ÅLDERSGRÄNS
För gäster som inte reser med föräldrar har vi en 18-årsgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningen om giltig legitimation inte kan uppvisas. Obs! Under midsommar och v.30 gäller 30-årsgräns på Pite Havsbad för bokning av boende.