Joy at havsbadet after the new announcement about the audience restrictions

Äntligen kom beskedet som vår bransch har hoppats och längtat efter – Regeringen meddelar att den 29 september slopas publiktaken för kultur- och idrottsevenemang både utomhus och inomhus.

Som vi har längtat! Vi har hoppats och planerat många arrangemang och nu kom äntligen beskedet om lättade restriktioner. Vi har sett en längtan efter att få träffas och umgås igen och nu är vi snart där. Om läget skulle ändras så är vi beredda på att vidta nödvändiga åtgärder men just nu ser vi fram emot kommande nöjen och att välkomna alla besökare igen.

Tobias Lindfors, koncern VD och ägare Pite Havsbad Group, medverkade den 8 september i Sveriges Radios program Förmiddag i P4 efter beskedet om lättade restriktioner i sommar.

”Det är helt fantastiskt, otroligt glädjande att vi äntligen kan genomföra stora evenemang fullt ut”
Hela programmet hittar du här: sverigesradio.se

 

Artikel i PiteTidningen ”Nöjesbranschen laddar för fullt efter slopat publiktak”

– Det känns väldigt skönt att kunna köra fullt ut. Det märks att det finns ett uppdämt behov av att träffas och roa sig, av de 1 250 biljetterna till Back to the 90’s har vi redan sålt över 900, det bara small till igår när beskedet om slopat publiktak och avståndskrav kom, säger Tobias Lindfors, koncern-vd och ägare av Pite havsbad group.

Read the whole article here: pt.se/nyheter/artikel/gladje-i-nojesbranschen-efter-slopade-restriktioner

All news

Share page

Facebook
Twitter
LinkedIn