Rekordsommar för Pite Havsbad

Med en stark hemestertrend i Sverige och investeringar i anläggningen på över 100 miljoner kronor, har Pite Havsbad lockat fler besökare och gästerna har valt att stanna längre.

Det har genomförts renovering av stugor och hotellrum samt utökning av campingen med nya husbilsplatser. Pite Havsbad har även kompletterats med flera nya restauranger och aktiviteter.

”– Det är klart att det blir en stor skillnad jämfört med förra året. Vi har en kraftig tillväxt som genererar ett betydligt bättre resultat,” säger Tobias Lindfors, koncern-vd och ägare av Pite havsbad. ”Det vi framförallt tittar på är att utöka campingen eftersom vi haft fullbelagt väldigt många dagar.”

Read the full article here.

All news

Share page

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Tropical Water Park

På grund av att Pireva har vattenläcka är vi tvugna att stänga Äventyrsbadet från den 3/1 klockan 13.00 och fortsätta hålla stängt så länge reparationsarbetet pågår. Vi ber om ursäkt för de besvär detta orsakar. Vi uppdaterar informationen så fort vi vet mer.

Uppdatering 2023-01-04 kl. 13:28
Vi har varit i dialog med Pireva som vidtar alla åtgärder de kan för att deras ledning lagas under kväll och natt. Det betyder att vi från torsdag kl. 10 kommer att öppna badet igen. 

All vår ordinarie verksamhet är fortsatt öppet som vanligt idag och hela helgen.