Tomas Ledin till Pite Havsbad sommaren 2024 

Upplev den svenska sommaren när den är som bäst, midnattssol ackompanjerat av tonerna från svenska klassiker. Sommarens första artist är spikad och det är ingen mindre är storfavoriten Tomas Ledin som spelar på en av sommarens Beach Partyn på Pite Havsbad. 

Efter ett år av turnerande med symfoniorkestrar krokar Ledin åter arm med sina medmusiker Vapendragarna och beger sig ut på en sommarturné. Den 10 augusti kliver sommarkungen Tomas Ledin upp på scenen på Pite Havsbad.

– Framgången med Symphonia öppnade ett nytt musikaliskt landskap för mig. Men i sommar vill jag tillbaka till mina rötter. Jag ser verkligen framemot de där ljuvliga kvällarna och älskar mötet med publiken. Det ska bli något speciellt med en hel månads lovsång till det goda i våra liv. Alla hits är med. Dessutom kan jag lova ett och annat nyskrivet från vårt kommande album, säger Tomas Ledin.

Det är andra gången Tomas Ledin spelar på Pite Havsbad, senast var år 2022 då publiken fick njuta till tonerna av Ledins kända sommarklassiker på stranden. Spelningen är en del av sommarens Beach Partyn, ett återkommande arrangemang på Pite Havsbad som är uppskattat bland besökarna.

– Att få presentera Tomas Ledin som första artist ur vår repertoar för sommaren 2024 känns väldigt roligt! Hans senaste spelning hos oss bidrog till en lyckad folkfest, vi ser fram emot att välkomna honom åter till Pite Havsbad i sommar, säger Tobias Lindfors, koncern VD och huvudägare av Pite Havsbad Group.

Varje år arrangeras en rad Beach Partyn på Pite Havsbad med välkända artister, mat och dryck. Tidigare år har artister som Håkan Hellström, Europe och Gyllene Tider spelat under Beach Partyn, under 2019 slogs dessutom publikrekord i Norrbotten då Gyllene Tider lockade 13 491 besökare till Pite Havsbad. Fler artister ur sommarens program presenteras löpande. Biljettförsäljning till spelningen med Tomas Ledin startar måndag 4 december klockan 10:00.

Contacts:
Tobias Lindfors
Koncern VD och huvudägare Pite Havsbad Group, 070-343 42 32

All news

Padelsatsning inför sommarsäsongen

Pite Havsbad satsar ytterligare på sitt sommarutbud med två nya padelbanor utomhus som köpts upp i samband med PDL Center i Piteås konkurs. Banorna kommer

Share page

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Tropical Water Park

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.