Uno Svenningsson klar som gästartist när Gyllene Tider spelar på Pite Havsbad!

Nästa år återvänder Gyllene Tider för att sätta guldkant på den svenska sommaren. Nu står det dessutom klart att Uno Svenningsson gästar turnén! Den omfattande sommarturnén heter ”Hux Flux 2023” och den 26 juli kliver artisterna upp på scenen på Pite Havsbads strand.

Sommarkvällar på Pite Havsbad är förknippat med stora evenemang under midnattssolen på ”Norrlands Riviera”. Beach Partyt är en av Pite Havsbads stora återkommande nöjessatsningar som bjuder på livemusik, mat, dryck och folkfest. Det blev en otrolig succé sommaren 2019 när Gyllene Tider firade 40 år som band och slog publikrekord i Norrbotten med 13 491 personer.

Nu står det klart att ingen mindre än Uno Svenningsson gästar sommarens Beach Party tillsammans med Gyllene Tider den 26 juli! Publiken kommer att få höra klassiska låtar från hela hans karriär, blandat med nya från det kommande albumet som släpps i juni.

– Det ska bli härligt och kul att få åka ut med Gyllene Tider i sommar, för vad är mer sommar än det?! Ser verkligen fram emot detta! säger Uno Svenningsson.

Uno Svenningsson har varit artist i mer än halva sitt liv. Han är en av Sveriges mest respekterade låtskrivare, och erkänd för sin unika röst. Genom åren har Uno släppt ett tiotal album och flera populära singlar som ”Vågorna”, ”Under ytan”,” Du kommer ångra det här” och ”Bara få höra din röst”.

– Det är verkligen jätte roligt att få presentera sommarens stora Beach Partyn. Tidigare Beach Partyn har varit fantastiska folkfester från att vi öppnat portarna och långt in på småtimmarna efter att konserten är slut, folk fortsatte dansa tills solen gick upp! Vi har lyckats skapa en unik scen och konsertområde på stranden som uppskattats av både publik och artister. Det kommer bli ännu en fantastisk sommar, säger Tobias Lindfors, Koncern VD och ägare Pite Havsbad Group.

 

GYLLENE TIDER Hux Flux Sommarturné 2023 och gästartist Uno Svenningsson
Beach Party 26 juli, Pite Havsbad
Biljetter finns att köpa på tickster.se

All news

Share page

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Tropical Water Park

På grund av att Pireva har vattenläcka är vi tvugna att stänga Äventyrsbadet från den 3/1 klockan 13.00 och fortsätta hålla stängt så länge reparationsarbetet pågår. Vi ber om ursäkt för de besvär detta orsakar. Vi uppdaterar informationen så fort vi vet mer.

Uppdatering 2023-01-04 kl. 13:28
Vi har varit i dialog med Pireva som vidtar alla åtgärder de kan för att deras ledning lagas under kväll och natt. Det betyder att vi från torsdag kl. 10 kommer att öppna badet igen. 

All vår ordinarie verksamhet är fortsatt öppet som vanligt idag och hela helgen.