Tomas Ledin – Beach Party 2022

Datum

2022-08-04

Lokal/Plats

Stranden

Tid

Kommer snart

Tomas Ledin - En Nådens Sommarkväll

Efter publiksuccén 2019 kan vi stolt meddela att nästa Beach Party gästas av ingen mindre än Tomas Ledin. Sommaren 2022 turnerar han runt i Sverige, och den 4 augusti äntrar han scenen på Havsbadet. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar, därför kan vi räkna med allsång, fantastisk stämning och en folkfest att minnas.

Köp biljett

Pris entré: 595 kr


Boende

När Gyllene Tider gästade Beach Partyt slogs inte bara publikrekord med 13 491 besökare, dessutom sålde allt boende på Pite Havsbad slut inom en vecka efter biljettsläpp. Passa på och boka ert boende redan nu!

Boka boende


Information

  • All trafik till och från Pite Havsbad kommer att vara avstängd under Beach Partyt den 4 augusti. Detta innebär att det ej kommer vara möjligt att checka in eller ut den 4 augusti.
  • Parkering är vid motorstadion
  • Utgång är lika med hemgång
  • OBS! Det går ej att boka boende med ankomst 4/8.
    Ankomstdatum för boende under detta evenemang är 3/8.

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av
boende via vår onlinebokning

Tider & Info

Information för dig som köpt biljett till tidigare datum. 

NYTT DATUM: 4 AUGUSTI 2022
Tomas Ledin har på grund av pandemin varit tvungen att flyttas fram till sommaren 2022.

Köpt biljett gäller

Biljetter som bokats via Tickster.se till det tidigare datumet flyttas automatiskt och gäller för de nya datumet. Bokningar av boendepaket, middagspaket som gjorts via Pite Havsbad flyttas också automatiskt över till det nya datumet. För frågor angående din bokning av boendepaket och middagspaket kan ni kontakta oss via [email protected] eller telefon 0911-327 00. Har du köpt din biljett via Tickster och har frågor, vänligen ta kontakt med Tickster.

Arrangör

Live Nation
Mix Megapol

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning

information

Äventyrsbadet stängt 21-22 maj

Vi måste tyvärr hålla Äventyrsbadet stängt i helgen, lördag 21 maj samt söndag 22 maj, på grund av tekniskt fel. Vi arbetar för att åtgärda problemet så fort som möjligt.