Tomas Ledin – Beach Party 2022

Datum

2022-08-04

Lokal/Plats

Stranden

Tid

Kommer snart

Tomas Ledin - En Nådens Sommarkväll

NYTT DATUM: 4 AUGUSTI 2022

Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation är det inte möjligt att genomföra Tomas Ledins konsert på Pite Havsbad den 5 augusti 2021, utan konserten kommer att flyttas fram till 4 augusti 2022. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!


Kära publik,

Vår planerade sommarturné flyttas nu fram ännu en gång. Ännu ett år! Det känns frustrerande, naturligtvis och även lite lätt overkligt. Som vi har längtat. Nu får vi istället ladda om inför sommaren 2022. Hoppas verkligen att vi kan ses då.

Vi lever i en prövande tid. Ta hand om varandra, Tomas


Information om biljetter och boende:

Boende och biljetter via Pite Havsbad: Bokningar av boende och biljett som gjorts via Pite Havsbad flyttas automatiskt över till det nya datumet. Vid eventuella frågor, vänligen maila info@pite-havsbad.se.

Entrébiljetter köpta via Nortic.se: Biljetter som köpts via Nortic.se flyttas också automatiskt och gäller för de nya datumet. Vid frågor om din biljett, kontakta Nortic.se. Läs vanliga frågor och svar här. 


Tomas Ledin

Efter publiksuccén 2019 kan vi stolt meddela att nästa Beach Party gästas av ingen mindre än Tomas Ledin. Sommaren 2022 turnerar han runt i Sverige, och den 4 augusti äntrar han scenen på Havsbadet. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar, därför kan vi räkna med allsång, fantastisk stämning och en folkfest att minnas.

Köp biljett

Pris entré: 595 kr


Boende

När Gyllene Tider gästade Beach Partyt slogs inte bara publikrekord med 13 491 besökare, dessutom sålde allt boende på Pite Havsbad slut inom en vecka efter biljettsläpp. Passa på och boka ert boende redan nu!

Boka boende


Information

  • All trafik till och från Pite Havsbad kommer att vara avstängd under Beach Partyt den 4 augusti. Detta innebär att det ej kommer vara möjligt att checka in eller ut den 4 augusti.
  • Parkering är vid motorstadion
  • Utgång är lika med hemgång
  • OBS! Det går ej att boka boende med ankomst 4/8.
    Ankomstdatum för boende under detta evenemang är 3/8.

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av
boende via vår onlinebokning

Arrangör

Live Nation
Mix Megapol

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

Nytt datum! 1/10 2022

Dansgala

NYTT DATUM: 1 OKTOBER 2022 Dansgalan flyttas fram ännu en gång. På grund av rådande situation med coronaviruset så kan vi tyvärr inte genomföra Dansgalan

Om evenemanget »
Nytt datum - 30/4 2022

Sabaton

Under våren 2022 beger Sabaton sig ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 30 spelningar från norr till söder. Spelställena

Om evenemanget »
INSTÄLLT

Trettondagsafton

INSTÄLLT Myndigheterna har den 21/12 2021 fattat beslut om nya restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som börjar att gälla 23/12 2021. Regeringens information

Om evenemanget »

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning