Tomas Ledin – Beach Party 2021

Datum

2021-08-05

Lokal/Plats

Stranden

Tid

Kommer snart

Tomas Ledin - En Nådens Sommarkväll

NYTT DATUM: 5 AUGUSTI 2021 

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Tomas Ledins konsert på Pite Havsbad den 1 juli, utan konserten kommer att flyttas fram till 5 augusti 2021. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Mina vänner,
jag har väntat med det här beslutet in i det längsta, har tvättat händerna, hållit tummarna och hoppats. Men så blir det nu, inga konserter i sommar. Jag kan redan höra tystnaden.

I början av februari träffades jag och mina musiker för att planera inför den stundande turnén. Vi såg verkligen fram emot att ännu en sommar få möta er alla runt om i landet, samt i Finland och Norge. Frustrationen är uppenbar, jag kommer sakna den där sköna stämningen som uppstår när vi tillsammans låter sångerna, glädjen och kärleken lyfta i sommarnatten. Nu flyttas istället konserterna fram till nästa sommar. Anledningen känner vi alla till och bara tillsammans kan vi ta oss igenom den här prövande tiden. Skickar därför en innerlig och varm hälsning till alla inom sjukvården och till alla som finns där för sina nära och kära. Ni är våra stora hjältar.

Och naturligtvis, en hälsning till alla er som sett fram emot de nu framflyttade konserterna.
Förhoppningsvis ses vi nästa sommar – Håll ut!

Från karantänen,
Tomas

Information om biljetter och boende:

Boende och biljetter via Pite Havsbad: Bokningar av boende och biljett som gjorts via Pite Havsbad flyttas automatiskt över till det nya datumet. Vid eventuella frågor, vänligen maila info@pite-havsbad.se.

Entrébiljetter köpta via Nortic.se: Biljetter som köpts via Nortic.se flyttas också automatiskt och gäller för de nya datumet. Vid frågor om din biljett, kontakta Nortic.se. Läs vanliga frågor och svar här. 

Tomas Ledin

Efter förra sommarens publiksuccé kan vi stolt meddela att sommarens Beach Party gästas av ingen mindre än Tomas Ledin. I sommar turnerar han runt i Sverige, och den 5 augusti 2021 äntrar han scenen på Havsbadet. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar, därför kan vi räkna med allsång, fantastisk stämning och en folkfest att minnas.

Köp biljett

Pris entré: 595 kr

Boende

När Gyllene Tider gästade Beach Partyt förra sommaren slogs inte bara publikrekord med 13 491 besökare, dessutom sålde allt boende på Pite Havsbad slut inom en vecka efter biljettsläpp. Passa på och boka ert boende redan nu!

Boende Tomas Ledin

Information

  • All trafik till och från Pite Havsbad kommer att vara avstängd under Beach Partyt den 5 augusti. Detta innebär att det ej kommer vara möjligt att checka in eller ut den 5 augusti.
  • Parkering är vid motorstadion
  • Utgång är lika med hemgång
  • OBS! Det går ej att boka boende med ankomst 5/8.
    Ankomstdatum för boende under detta evenemang är 4/8.

Bokning

Alltid bäst pris vid bokning av
boende via vår onlinebokning

Arrangör

Live Nation
Mix Megapol

Dela sidan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter

Fler evenemang

15/1 2022

Sabaton

På grund av fortsatt förbud av allmänna sammankomster för fler än 50 personer, i samband med Covid-19, har vi tyvärr varit tvungna att ta beslutet

Om evenemanget »
NYTT DATUM: 16/10 2021

Back to the 90s

NYTT DATUM: 16 OKTOBER 2021 Back To The 90s flyttas fram ännu en gång. Eftersom beslut om större sammankomster inte har ökat till den grad

Om evenemanget »
NYTT DATUM: 15/5 2021

Dansgala

NYTT DATUM: 15 MAJ 2021 På grund av rådande situation med coronaviruset har vi beslutat att flytta evenemanget med Lasse Stefanz och Vikingarna. Nytt datum

Om evenemanget »

Du slussas nu vidare till vår onlinebokning