Efterlängtad semester på 5-stjärniga campingar i Sverige

Efter mer än ett års restriktioner och stängda gränser var campingsemestern i Sverige efterlängtad av många norrmän. I en artikel av Opplev Sverige lyfts de campingar i Sverige som har 5 stjärnor, och som därmed också kan erbjuda sina gäster en semester med ”det lilla extra”. Vi på Pite Havsbad är givetvis med på listan med våra 5 stjärnor!

” Lyxcampingplatserna i Sverige är utrustade med faciliteter som vattenparker, restauranger, underhållning, lyxstugor, golf, spa, stränder och en riktig semesterortkänsla. För att uppnå 5 stjärnor måste campingplatsen uppfylla 85 olika kriterier, som går till service, erbjudanden, aktiviteter, hygien, miljö och standard. Om en campingplats först har tilldelats stjärnorna kontrolleras det årligen att den uppfyller kraven.”

– Klassificeringen spelar en viktig roll för branschen när det gäller att möta gästernas krav på kvalitetsupplevelser, och det är en viktig del av vår vision att vara Europas bästa campingdestination, säger Peter Jansson, chef för SCR Svensk Camping i artikeln.

Läs hela artikeln i Opplev Sverige

Alla nyheter

Padelsatsning inför sommarsäsongen

Pite Havsbad satsar ytterligare på sitt sommarutbud med två nya padelbanor utomhus som köpts upp i samband med PDL Center i Piteås konkurs. Banorna kommer

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.