Publik Beach Party

Biljetter till sommarens evenemang kan ta slut

Försäljningen inför sommarens evenemang är i full gång. Om den fortsätter i samma takt förväntas nya rekord slås i sommar, både när det gäller evenemangsbesökare samt antalet gästnätter på hotell och camping. Biljettförsäljningen toppas just nu av Håkan Hellström, följt av Gyllene Tider.

Sommarens nöjen inleds med Europe följt av Midsommarfesten med bland annat Hooja och Myra Granberg, dessa evenemang lockar också stor publik men inte av samma kaliber som Håkan Hellström och Gyllene Tider som båda spelar i juli.

Koncern VD och ägare Tobias Lindfors har uttalat sig i en intervju med de lokala tidningarna:

– Vi kan inte gå ut med några publiksiffror innan, men jag kan säga att det är den största nöjessatsningen Pite Havsbad någonsin har gjort och vi har aldrig sålt så mycket biljetter inför en sommar tidigare. Pite Havsbad fyller 80 år och därför är det extra kul att vi gör det här nu.

Även om området där konserterna hålls är stort, finns det en maxkapacitet och risken finns att biljetterna tar slut till de populära spelningarna.

Läs hela artikeln här:
https://kuriren.nu/bli-prenumerant/artikel/jp11ke0j/nk-2m2kr_s_22

https://nsd.se/bli-prenumerant/artikel/jp11ke0j/nsd-2m2kr_s_22

Alla nyheter

Padelsatsning inför sommarsäsongen

Pite Havsbad satsar ytterligare på sitt sommarutbud med två nya padelbanor utomhus som köpts upp i samband med PDL Center i Piteås konkurs. Banorna kommer

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.