Havsbadet kan bli arena för de största

Sommarens första stora spelning närmar sig med stormsteg och på torsdag inleds arbetet med att bygga upp en scen på stranden på Pite Havsbad inför Europes spelning på lördag 17 juni. 

De senaste väderleksrapporterna har satt ny fart på biljettförsäljningen och tusentals personer kommer se spelningen från stranden, nya läktaren, takterrassen och skybaren. De senaste årens publikframgångar har lett till att Pite Havsbad satsat ytterligare för att bli en arena för de största konserterna och planer finns för utbyggnationer av läktaren och möjliggöra fler platser på Strandbistron tak.

– Vi kan säga så här: Gyllene Tiders rekord gav det här, vad ger det här? Allt ger ringar på vattnet och det gäller att kunna leverera kvalitet. Jag är glad över att vi har visat att vi är en nöjesarena på absolut högsta Sverige-nivå. Vi var Gyllene Tiders tredje största publik i Sverige, vi har inte bara en spelplats vi har en unik nöjesarena,  säger Tobias Lindfors, Koncern VD och ägare av Pite Havsbad Group.

I år firar Pite Havsbad 80 år med en fullspäckad nöjeskalender, vilket bidrar till fler besökare än någonsin. Utöver Europe kommer stora artister så som Håkan Hellström och Gyllene Tider hålls även tvådagarsfestivalen på midsommar med Hooja, Myra Granberg, Elov & Beny med flera. Rekordsommaren är därmed ett faktum och redan nu planeras det inför kommande säsonger där siktet är ännu högre!

 

Läs hela artikeln här!

Alla nyheter

Padelsatsning inför sommarsäsongen

Pite Havsbad satsar ytterligare på sitt sommarutbud med två nya padelbanor utomhus som köpts upp i samband med PDL Center i Piteås konkurs. Banorna kommer

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.