Ny multiarena planeras på Pite Havsbad

Vi har stora planer och drömmar för vår verksamhet och en ny multiarena är en del av dem. Tillsammans med BD Bygg och i samarbete med Piteå IF dam, Nolia och Sparbanken Nord står vi bakom planerna för en ny multiarena hos oss på Pite Havsbad.

Multiarenan skulle innebära ett lyft för föreningslivet och är i första hand tänkt att bli hemmahall för Piteås allsvenska damlag i fotboll men kommer även användas för fler idrotter, mässor, konserter, konferenser och andra typer av stora arrangemang som kommer bidra till att sätta Piteå på kartan som en attraktiv besöksstad.

– Det här ger enorma möjligheter att få fler stora arrangemang till Piteå. Jag skulle säga att det handlar om fyra till fem ”Stora Nolia” varje år. Det ger över 300 miljoner per år bara i turismomsättning. Sedan tillför det handel och restauranger som utvecklar Piteå, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB, i artikeln.

Läs hela artikeln här

Alla nyheter

Pite Havsbad – Resort med utlandskänsla

Boka in en hemester som framkallar utlandskänsla med härliga pooler och en aktivitetsmeny som tilltalar både barn och vuxna. Expressens Mama tipsar om sex svenska

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.