Glädjande besked om inrikesresor i sommar

Tobias Lindfors, ordförande och ägare Pite Havsbad Group, medverkade den 4 juni i Sveriges Radios program Studio Ett efter beskedet om fria resor i Sverige i sommar:

”Igår kom beskedet som många har väntat på inför semestern. Reserestriktionerna som funnits på inrikesresor tas bort den 13 juni. Vi har långa avstånd i norra Sverige och för många av oss var detta glädjande och välkommet.

Tillsammans med bla. Anders Tegnell, statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten, så deltog jag i Sveriges radio Studio ett igår kl. 17 och berättade hur vi ser på detta besked och hur vi planerar sommaren på Pite Havsbad.

Jag tror att Norra Sverige ligger högt upp på listan en sommar som denna, gott om plats, storslagen natur och sol dygnet runt. Vi ska tillsammans göra vårt yttersta för att ni ska känna er trygga att semestra i norr på någon av våra anläggningar från kust till fjäll!”

– Tobias Lindfors, ordförande och ägare Pite Havsbad Group

Alla nyheter

En av Sveriges populäraste stränder 

Pite Havsbads kilometerlånga, finkorninga strand är med som den enda badstranden i norr när TV4 presenterar en lista på de fem populäraste badstränderna i Sverige.

Piteå – favoriten i norr

Reseguiden har listat Sveriges bästa sommarstäder där Piteå är favoriten i norr, och givetvis är Pite Havsbad en stor del av upplevelsen. I artikeln nämns

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn