Stor publikmagnet till Pite Havsbads Beach Party 2023

Det blev en otrolig succé sommaren 2019 när bandet slog publikrekord i Norrbotten. Nu återvänder Gyllene Tider under 2023 för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnén heter ”Hux Flux 2023” och den 26 juli kliver bandet upp på scenen på Pite Havsbads strand.

Sommarkvällar på Pite Havsbad är förknippat med stora evenemang under midnattssolen på ”Norrlands Riviera”. Beach Partyt är Pite Havsbads stora återkommande nöjessatsningar som bjuder på livemusik, mat, dryck och folkfest.

2019 firade Gyllene Tider 40 år som band och på Pite Havsbad slogs Norrbottens publikrekord när 13 491 personer såg Gyllene Tider på stranden. Ett jubileum som hedrades med en sällan skådad folkfest då bandet spelade inför totalt en kvarts miljon människor runtom i Sverige och Norge. Det som var tänkt som ett slags tack och adjö blev istället en lång paus.

– Pandemin förändrade oss alla. Det var tuffa och tomma år. Jag kände en stark längtan att få spela ihop med med mina 70-talskompisar igen. Den brödra-relationen vi har och den kärleken vi möts av från vår publik är magisk och i tider som dessa så känns beslutet att fortsätta Gyllene Tider-sagan klockrent. Så det är med stor glädje jag kan meddela att Gyllene Tiders historia inte tog slut för några år sedan som vi alla trodde då. Hux flux så är bandet tillbaka igen. Vi syns nästa sommar! säger Per Gessle.

– Vi har lyckats skapa en unik scen och konsertområde på stranden som uppskattats av både publik och artister. Det är otroligt kul och blir verkligen ett kvitto på det när vi har världsartister och evenemang som återvänder, nu går vi igen för nytt publikrekord, säger Tobias Lindfors, Koncern VD och ägare Pite Havsbad Group.

I januari startar evenemangsåret med Race Of Champions som återvänder till Pite Havsbad den 28-29 januari tillsammans med revanschsugna förare. Evenemanget hade sin debut i februari tidigare i år, och har bidragit till ett bredare utbud.

– Pite Havsbad går från stora vinterarrangemang med ROC på det frusna havet i januari till att bara några månader senare förvandla samma arena till ett beach party på stranden. Vi satsar på många stora evenemang som gör Pite Havsbad till ett självklart besöksmål under alla årstider, säger Tobias.

GYLLENE TIDER Hux Flux Sommarturné 2023
Beach Party 26 juli, Pite Havsbad

Biljetter släpps den 25 oktober, kl. 09.00 via www.tickster.se

Alla nyheter

Padelsatsning inför sommarsäsongen

Pite Havsbad satsar ytterligare på sitt sommarutbud med två nya padelbanor utomhus som köpts upp i samband med PDL Center i Piteås konkurs. Banorna kommer

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.