Winnerbäck intar scenen på Pite Havsbad i sommar

Sommaren 2024 blir en ”Winnerbäck-sommar” då en av landets främsta artister beger sig ut på Sverigeturné med ett givet stopp på Pite Havsbad den 20 juli.

Winnerbäck har under sina 25 år som artist och låtskrivare sålt både guld och platina samt prisats flertalet gånger på bland annat Grammis och P3 Guld där han bara höromveckan nominerades till ”Årets låtcitat”. I sommar beger han sig ut på en stor turné för att framföra sina låtar som sätter ord på en hel generations känslor. På Pite Havsbad väntas en magisk sommarkväll där besökarna får njuta till tonerna av Winnerbäcks känslofyllda låtar.

– Vi är mycket glada att Winnerbäck kommer till Pite Havsbad, vi ser framemot en härlig sommarspelning på stranden, säger Tobias Lindfors, koncern VD och huvudägare av Pite Havsbad Group. 

Under sensommaren 2023 släppte Winnerbäck sitt album Neutronstjärnan med en efterföljande stor turné som sålde slut på flera orter. Albumet som sålt guld skapades tillsammans med Joakim Berg (känd från Kent) och Martin Sköld och är i typisk vemodig Winnerbäck-anda. Samtliga låtar på albumet hamnade bland annat på Spotifys Topp 50 och var under flera veckor det mest lyssnade albumet i Sverige.

Den 20 juli kliver Winnerbäck upp på scenen på Pite Havsbad, biljettförsäljningen startar onsdag 13 december kl 10:00. Spelningen är en del av Pite Havsbads Beach Partyn, tidigare presenterade artister ur sommarens repertoar är Tomas Ledin. Fler artister till sommarens spelningar presenteras löpande.

 

Kontaktpersoner:
Tobias Lindfors

Koncern VD och huvudägare Pite Havsbad Group, 070-343 42 32

Alla nyheter

Padelsatsning inför sommarsäsongen

Pite Havsbad satsar ytterligare på sitt sommarutbud med två nya padelbanor utomhus som köpts upp i samband med PDL Center i Piteås konkurs. Banorna kommer

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.