Race Of Champions
Snow & Ice är tillbaka 2023

Miami, Paris, Bangkok, London, México City och nu – Pite Havsbad, Norrbotten.

Race Of Champions Snow & Ice är tillbaka! Januari 2023 kommer Race Of Champions för andra gången någonsin att köras på snö och is. Den prestigefulla motorsportstävlingen samlar några av världens bästa förare inom motorsport för att avgöra vem som är den bästa av dem bästa. Race och Champions har arrangerats i flera länder och världsdelar och lockar varje år miljontals tv-tittare och tiotusentals besökare. Nästa år står Pite Havsbad som värd och vi vill skapa en stor folkfest för så väl motorsportentusiaster som barnfamiljer. Evenemanget kommer delas upp på två tävlingsdagar och kommer kunna följas på tv och sociala medier världen över. Den första dagen är ROC Nations Cup där länder tävlar i lag mot varandra och den andra dagen är den individuella tävlingen Race Of Champions där ”Mästarnas mästare” koras. 

Boendepaket

ROC VIP

Boka in den ultimata upplevelsen under Race Of Champions! En exklusiv VIP-helg med boende, mat och dryck bara ett stenkast från racingbanan.

Champion of champions

Världens bästa förare

Toppförare har redan bekräftats för ROC Sweden 2023 och fler stora namn kommer tillkännages löpande fram till evenemanget.

Se höjdpunkter från

ROC 2022

RACE OF CHAMPIONS

NYHETER

ROC Nations Cup

På lördagen hålls ROC Nations Cup. Förarna paras ihop två och två i lag baserat på nationalitet för att tävla om titeln ”Världens snabbaste nation”. 

Race Of Champions

Under söndagen går den individuella tävlingen Race Of Champions av stapeln. En rak kamp, förare mot förare i jakten om att bli mästarnas mästare.

RACE OF CHAMPIONS

FILMKLIPP

Be a part of

MOTORSPORT
HISTORY

Inspirerad av Race of Champions första tävling någonsin på snö och is, kommer denna kollektion kläder och accessoarer som en hyllning till 30 år av världens bästa förare som samlas för världens bästa race!

RACE OF CHAMPIONS SNOW & ICE

Event PROGRAM

Lördag

28 januari 2023
NATIONS CUP utse världens snabbaste nation
  • 10.00 Entrén öppnar
  • 11.00 Showen startar inkl. ROC Celebrity Race
  • 11.45 Presentation av förarna
  • 12.00-15.00 ROC Nations Cup

Söndag

29 januari 2023
Världsfinal utse världens bästa förare
  • 10.00 Entrén öppnar
  • 11.00 Showen startar
  • 11.45 Presentation av förarna
  • 12.00-15.00 Race Of Champions

tagga dina bilder

#pitehavsbad

Dela dina bilder och upplevelser med oss så att andra kan upptäcka det fantastiska med Pite Havsbad. Tagga dina bilder med @pitehavsbad och #pitehavsbad för att synas i vårt flöde.

Tidsbegränsat erbjudande

EARLY BIRD
Biljetter

Early Birds får rabatt! Nu släpper vi biljetterna till Race Of Champions Snow & Ice den 28 & 29 januari 2023. Boka din biljett senast 31 oktober till bästa pris

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Be a part of

MOTORSPORT
HISTORY

Inspirerad av Race of Champions första tävling någonsin på snö och is, firar denna samling kläder och accessoarer 30 år av världens bästa förare som samlas för världens bästa lopp!

Praktisk information för besökare

Här samlar vi allt du som besökare kan behöva veta

PROGRAM

Praktiskt information

Vanliga frågor

2 dagar | 20 förare

1 CHAMPION
of CHAMPIONS

The Race Of Champions brings together some of the world’s best drivers for a unique head-to-head race in identical cars to see who really is the fastest of them all.

Här har vi samlat

frågor & svar

FAQ Race Of Champions

Ja, i mån av plats. I år erbjuder vi ett exklusivt VIP-paket för de som vill få den ultimata ROC-upplevelsen. Boendepaketet ROC VIP hittar du in vår onlinebokning: Boka här

Flyg från Stockholm till Skellefteå eller Luleå, därifrån taxi eller hyrbil ca 45 minuter.

Direktflyg från Tyskland via FlyCar som officiell resepartner.  Läs mer på flycar.de

Vi kommer att servera olika typer av fast food på området under Race Of Champions.

Det finns parkering på området, med risk för att det blir fullt. Kom gärna utan bil. Mer information om bussar och eventuella alternativa parkeringslösningar kommer.

Det kommer att finnas möjlighet att boka aktiveter på plats, såsom skoter, äventyrsbad, Side by side racer mm. Håll utkik på på vår hemsida för mer information.

Nej, det finns ingen åldersgräns men barn måste gå i målsmans sällskap för att få komma in på området.

Med reservation för ändringar 

Boende på Pite Havsbad

Begränsat antal stugor och camping.