NYTT PÅ PITE HAVSBAD
Previous slide
Next slide

Nytt och fräscht!

Den största satsningen i Pite Havsbads historia har hittills inneburit en investering på 100 miljoner kronor och omfattar bland annat renovering av hotellrum, sviter, ny lobby, nya restauranger som Trapper samt Beyond Burgers. Dessutom har Pite Havsbad satsat på andra delar av anläggningen. Äventyrsbadet har nya omklädningsrum, ytskikt samt nya attraktioner i barnpoolen. Frukostserveringen har också totalrenoverats där det serveras en välfylld frukostbuffé med lokala råvaror. Fortsättningsvis kommer även Pite Havsbads bungalows att rustas upp och få sig ett ordentligt ansiktslyft.

Previous slide
Next slide

Renoverade hotellrum - 2019

Renoveringen av Konferenshotellet har gått på cirka 4 miljoner kronor, och resterande upprustning av vårt högsta hotell beräknas kosta 16 miljoner kronor. Nästa steg är att fortsätta fräscha upp – våning för våning. Det är sex återstående våningar, och om allt går enligt planerna kommer hela Konferenshotellet vara nyrenoverat sommaren 2020.

Previous slide
Next slide

Renoverade hotellrum - 2018

100 nyrenoverade hotellrum i glashotellet. I glashotellet finner ni våra Deluxerum och Sviter.

Previous slide
Next slide

Lobby - 2018

Hotellobbyn är renoverad för att skapa en miljö som inbjuder till möten. Med gott om sittplatser i form av soffgrupper, bord och fåtöljer.

Previous slide
Next slide

Beyond Burgers

Vi har slagit upp dörrarna till stans trendigaste hamburgerhak! Vi serverar allt från New York Cheeseburger till en Smashburger med tryffelmajo, nybakt bröd och norrländska mandelpotatischips. Nytt för i år är att denna meny även går att avnjutas i Äventyrsbadets serveringsytor.

Previous slide
Next slide

Omklädningsrum Äventyrsbadet

Omklädningsrummen har genomgått en total renovering vilket innefattar omklädningsytor, duschrum och bastur.

Previous slide
Next slide

Trapper Taco & Bar

Trapper är en helt ny restaurang som erbjuder Taco, bar och ibland À la carte. Öppningsår 2018.

Gym - 2019

Under sommaren 2019 har gymmet totalrenoverats. Nya maskiner, större lokaler och renoverade ytskikt är några av delarna som bidragit till ett av Piteås fräschaste gym! Gymmet har öppet dygnet runt och är kostnadsfritt för boendegäster.

Nya husvagnsplatser

Vi har utvecklat vår femstjärniga camping ännu mer med nya husbilsplatser med havsläge. Alla platser har eluttag och fri tillgång till servicehus samt bastu.

Servicehus - Hortlax

Servicehuset Hortlax har öppnade sommaren 2019 och har genomgått en total renovering. Vi kan med säkerhet säga att detta servicehus håller absolut högsta klass. Vi har totalt 5 stora servicehus och ett enklare. Inget av våra servicehus är äldre än 10 år men vi planerar för löpande underhållsarbete på samtliga i närtid. Alla servicehus städas minimum tre gånger dagligen under högsäsong.