Två stora beach partyn 2020

Förra sommaren slog Pite Havsbad publikrekord i Norrbotten när Gyllene Tider gästade Beach Partyt inför 13 491 personer. Nu följer de upp succén och dubblar antalet Beach Partyn under sommaren 2020. Första datumet är satt, och nu avslöjar Pite Havsbad att partyt som avrundar sommaren, den 21 augusti, gästas av Magnus Uggla, Miss Li och Petter, på stranden som Gessle kallar för ”Sveriges vackraste spelplats”.

– Förra sommarens rekordpublik med en otroligt härlig folkfest på Pite Havsbads strand har gett mersmak, och det följer vi nu upp sommaren 2020 med att satsa ännu mer på två stora folkfester. Det blir två Beach Partyn, ett som inleder och ett som avslutar sommaren. Vi rundar av sommaren med Magnus Uggla, Miss Li och Petter och det blir deras nordligaste stopp, som enda ort norr om Uppsala, säger Tobias Lindfors, ordförande och ägare Pite Havsbad Group.

Miss Li, Petter och Magnus Uggla är inte okända för varandra. Under förra sommaren lärde de känna varandra ordentligt i och med jubileumssäsongen av TV-succén ”Så mycket bättre”. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister.

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Miss Li.

Förutom ovan nämnda trio kommer fler datum och flera stora artister gästa Pite Havsbad under sommaren 2020, men vem som inleder första Beach Partyt för sommaren är fortfarande inte officiellt. Förväntningarna är stora, och Kristofer Lundström, VD och delägare Pite Havsbad Group, hoppas på folkfest:

– Förra sommaren var fantastisk. Folk fortsatte dansa tills solen gick upp, och vi vill så klart att det här också ska bli två riktiga folkfester. Att besökarna ska vilja stanna till långt in på småtimmarna trots att konserten är slut. Inom kort kommer vi presentera ytterligare artister för Beach Partyt som inleder sommaren 2020. Det kommer bli ännu en fantastisk sommar.

Alla nyheter

Padelsatsning inför sommarsäsongen

Pite Havsbad satsar ytterligare på sitt sommarutbud med två nya padelbanor utomhus som köpts upp i samband med PDL Center i Piteås konkurs. Banorna kommer

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn

information

Äventyrsbadet

11/2-2023
Mellan 18:00-19:00 är abonnerat och stängt för allmänheten.